Antero Huuhka
Torin käyttäjä helmikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (7)
Lappi
Tornio, Suensaari | Kartta
Opel Vectra Cdti 1.9
  • Opel Vectra Cdti 1.9
  • Opel Vectra Cdti 1.9
  • Opel Vectra Cdti 1.9
  • Kartta
1 900€ 1 950€

Opel Vectra Cdti 1.9

5D VECTRA STW 1.9CDTI-ZCF35/283

Vuosimalli: 2006 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 350 000 km Polttoainekulut: 1 189 €/vuosi
Vaihteisto: Manuaali, 6 vaihd. Ilmoitus jätetty: 1 joulukuuta 18:45
Polttoaine: Diesel Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: -
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 1 189 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,26 €/l dieselöljylle.
 Auton historiatiedot  Selvitä auton km-, omistaja-, katsastus- ja kolarihistoria rekisterinumeron avulla! Hinta alkaen 1,89 €.
Katso tämän auton historiatiedot - Autoleima.fi

Laitampa myyntiin tuollaisen Farmari Vectran kaikin puolin siiti kulkine luultavasti viimeisiä henkilöautoja jotka on saanut rekisteröidä pakettiautoksi(viranomaisilta tieto) kaksilla renkailla alum. vanteilla tai yksillä kesärenkaat muutaman 100 ajetut GOODYEAR olikohan joku effisient, vasta vaihdettu 1000€:n edestä kaikki kytkimen osat ja paljon muuta, mutta ei ajokunnossa kaksoismassa vauhtipyörän hajotessa oli jo ehtinyt vaurioittaa kampiakselin laakerit, järkeviä tarjouksia otan vastaan myös vaihto tarjouksia (Huom. Ei sellaisille jotka odottavat että kohta sen saa halvalla!) hintap.1900€+400€ uusilla kesärenkailla/kevytmetalli vanteilla katsastus mennyt umpeutunut huhtik.-17
Selvitä ilmaiseksi eri automalleista kootut katsastustilastot ja vikaraportit.
Katso maan kattavin autojen vikatietolista