Marko
Torin käyttäjä huhtikuusta 2017
Lappi
Rovaniemi, Korkalovaara | Kartta
Pienelle perheelle tupa (Roi-Tervola-Kemi)
  • Pienelle perheelle tupa (Roi-Tervola-Kemi)
  • Pienelle perheelle tupa (Roi-Tervola-Kemi)
  • Pienelle perheelle tupa (Roi-Tervola-Kemi)
  • Kartta

Pienelle perheelle tupa (Roi-Tervola-Kemi)

Ilmoitustyyppi: Halutaan vuokrata Ilmoitus jätetty: 13 tammikuuta 06:15
Talotyyppi: Omakotitalo Rakennusvuosi: -
Maakunta: Lappi Alue: Korkalovaara
Kunta: Rovaniemi Osoite: -
Lisätiedot
Haemme vanhaa rakennusta/metsätilaa asumiseen. Käyttöveden voisimme vaikka kantaa sisään mutta sähköliittymä ja homeeton sisäilma vaaditaan. Remontti ja rakennustaitoa löytyy mahdollisesti myös purkukuntoisen talon ostoon ja uudelleenrakennukseen, mutta rakentamisen ajaksi täytyisi löytyä esimerkiksi vaatimaton piharakennus jossa asua rakennustöiden ajan..

Tilalla voisi olla metsää tai peltoa parisen hehtaaria omavaraisten suunnitelmien vuoksi. Perheen isännällä tarkoitus työllistää itsensä sepän töillä tässä kiinteistössä, joten alasimen ja muiden koneiden käyttö ei tulisi häiritä naapureita.

Etsimme kotiamme Rovaniemen-Kemin-Tervolan alueelta. Sijainti ei tulisi olla aivan syrjässä kaupungin palveluilta, muttei meluavien sepäntöiden vuoksi taajama-alueeltakaan. Olemme nuorehko pari, jolla pieni vauva sekä pari sisäsiistiä jänistä häkissä. Haluamme mahdollisimman omavaraisen elämän rauhallisessa ympäristössä lähellä luontoa tai keskellä sitä.

Kuvat antavat jotain osviittaa siitä minkälaista tilaa ja asuinympäristöä etsimme. Tulemme toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa.
Jos löytyy yllämainitun kaltaista tai lähellä sitä olevaa torppaa niin soita ja raataillaan enempi.