Ravintola Tsokka, Pyhätunturi
Torin käyttäjä helmikuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Lappi
Rovaniemi
Ravintola Tsokka Pyhätunturin huipulta

Ravintola Tsokka Pyhätunturin huipulta

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 2 marraskuuta 15:53
Lisätiedot
Hei kaikki Lappi-fanit! Haaveiletko kannattavasta yrittäjyydestä ja uudesta elämästä / elämäntavasta Lapin hienoissa maisemissa matkailullisesti Suomen kansainvälisimmässä maakunnassa. Joka päivä panoraamamaisemat keskellä upeaa tunturialuetta ja loistavat hiihto-, laskettelu- vaellus- ja ulkoilumahdollisuudet. Tässä olisi mahdollisuus:

Myydään ravintola Pyhätunturin Kultakeron huipulta. Kauppaan sisältyvät ravintolarakennus tunturin huipulla ja iso huoltorakennus tunturin juurella. Ravintolarakennuksessa on mm. ekologinen maalämpö ja aurinkokennot, jotka alentavat ylläpitokuluja. Kaikki yksityiskohdat ovat kokemuksen kautta tarkasti mietittyjä. Huoltorakennuksessa ovat mm. kauppaan sisältyvät moottorikelkat, hytilliset 22-paikkainen rinnekone ja 17-paikkainen telaketjukuorma-auto ryhmien kuljettamista varten oheisohjelmistopalveluna.

Katso tarkempia tietoja www.yrityskaupat.net./ myytävät yritykset.

Etsi kuvia netistä haulla Ravintola Tsokka, Pyhätunturi.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja