KAUPPA
Inari-Saariselkä Keskusvuokraamo Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (12)

Saariseläntie 1
99830 Saariselkä
Asunnot ja tontit, Mökit ja loma-asunnot
https://www.majoituskuukkeli.fi

-

Saariselän Kuukkeli in huone edullnen 2 h

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 19 elokuuta 12:13
Kunto: Hyvä
Osoite: Honkapolku 6 Nukkumapaikkoja: 2
Pinta-ala: 13 m²
Lisätiedot
Pieni uudehko 7 huoneen majatalo Kauppakeskuksen vieressä josta noutoruokaa ravintolasta joka päivä klo 11-20.30.Kauppakeskuksen K-market Kuukkeli avoinna joka päivä klo 9-21.
Kauppakeskus Kuukkelin vieressä sijaitsevassa Kuukkeli Inn majatalossa on 7 modernia, edullista kahden hengen huonetta, joissa Tv ja tehokas WI-FI,yhteiset suihkutilat ja Wc:t. Liinavaatteet ja lähtösiivous sisältyy majoitushintaan.Lisähintaan aamiainen tai aamiaispussi.Tarjous sähköpyörän vuokrauksesta majoittuville.
Talon yhteisessä olohuoneessa minikeittiö ja ruokailutilat, sähkötakka, Tv, tehokas WI-FI koko talossa. Yhteiskäytössä myös hyvä suomalainen sauna, jossa yleiset naisten ja miesten vuorot. Myös Privat vuorot on mahdollisia. Yhteiskäytössä myös lämmin suksienvoitelu huone, pesukone ja kuivauskaapit. Kuukkeli Club kortilla saat erilaisia etuja palveluistamme. Meiltä saat myös lähes kaikki Saariselän ohjelmapalvelut, taksi- ja lentokenttäkuljetukset omilla max 8 hengen pienoisbusseilla. Matkan aikana saatte halutessanne infoa, kannamme matkalaukkunne huoneeseen ja annamme ohjeet perillä talossa asumiseen. Ilmainen matkatavarasäilytys. Reception ja Booking Center Kauppakeskus Kuukkelissa palvelee joka päivä klo 9-21.Varausvahvistuksessa tarkemmin Kuukkeli Club kortin eduista, ohjelmapalveluista ja kaikista tärkeistä asioista. Henkilömme palvelevat Teitä koko loman ajan.Saariselällä on Suomen parhaat hiihtoladut ja tunturimaisemat.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla