Ukka Santala
Torin käyttäjä tammikuusta 2017
Lappi
Salla, Naruska
Naruskan länsipuolentie
Sallan Naruskajoki, lomamökin osuuksia
  • Sallan Naruskajoki, lomamökin osuuksia
  • Sallan Naruskajoki, lomamökin osuuksia
  • Sallan Naruskajoki, lomamökin osuuksia
  • Sallan Naruskajoki, lomamökin osuuksia
  • Sallan Naruskajoki, lomamökin osuuksia
  • Sallan Naruskajoki, lomamökin osuuksia

Sallan Naruskajoki, lomamökin osuuksia

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 syyskuuta 20:14
Huoneita: 3 Pinta-ala: -
Lisätiedot
Kiinteistö OY Vaivihkassa yhdistyvät aito Lapin erämaa ja mökin mukavuudet. Kun tähän liitetään hyvät ympärivuotiset tieyhteydet talviaurauksineen, niin Lappi on ulottuvillasi.

Ympärillä on Naruskan puhdas luonto ja Naruskajoen koskien kohina. Lähialueella Karhutunturi, kelkkareitit, Tuntsa. On marjamaita, metsästysmaastot, parhaat kalavedet. Salla tarjoaa lukuisia retkikohteita merkittyine reitteineen ja maisemakohteineen.

Vaivihkan kuudesta osakkeesta on nyt mahdollista ostaa 1-3 osuutta, jotka kukin ovat viikon mittaisia kuuden viikon kierrossa. Isot juhlapyhät ovat myös kierrossa. Osakkuusviikoilla on myös osakkaiden kesken maksuton vaihto-oikeus. Myyjän omistamat kolme osuutta ovat kolmen viikon yhtenäisenä jaksona.

Vaivihkan pyöröhirsinen sähköistetty mökki sijaitsee Naruskajoen länsirannalla Naruska- ja Tenniöjoen yhtymäkohdasta puolitoista kilometriä pohjoiseen. Sijainti on Punaruskan rantakaava-alueen keskellä rauhallisella paikalla kahden kosken välisen parinsadan metrin suvannon puolivälissä. Puustoinen kovarantainen tontti on oma. Tieyhteys perille on hiljattain peruskorjattu erinomaiseen kuntoon.

Osuuksiin kuuluu valmis alakerran tupakeittiön ja makuuhuoneen ja saunan ja yläkertaparven käsittävä hirsimökki ulkorakennuksineen. Mökki on sähköistetty ja siinä on etäohjattava lämmönsäätöjärjestelmä. Parvella ja makuuhuoneessa on nukkumatiloja isollekin porukalle. Iso takka luo tunnelmaa. Puulämmitteinen sauna antaa loihakkaat löylyt.

Kalastus-, metsästys- ja marjastusmahdollisuudet ovat parhaat mahdolliset. Tuntsan erämaa on tunnin ajomatkan päässä. Pohjois-Sallan tunturit, esimerkiksi Karhutunturi, ovat mökin sijaintiin nähden loistavasti tavoitettavissa. Viralliselle kelkkareitille on helppo ja lyhyt pääsy. Naruskajoen luontaiset lohikalakannat ovat taimen, harjus ja siika. Lähialueella on myös hyviä pilkkijärviä siikoineen ja ahvenineen.

Kysy lisää myyjältä Matti Könnömäki, 040-7403874.

Esittely Ukka Santala, Naruska, 040-4127776.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja