Jari Reis
Torin käyttäjä helmikuusta 2015
Lappi
Tornio, Suensaari | Kartta
Suzuki grand vitara 1.9 ddis dbf
9 000€ 12 000€

Suzuki grand vitara 1.9 ddis dbf

Vuosimalli: 2006 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 240 000 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Manuaali Ilmoitus jätetty: 11 heinäkuuta 22:58
Polttoaine: Diesel Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: - Katso tämän auton historiatiedot Autoleima.fi
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,26 €/l maakaasulle.
nyt myynnissä hyvin huollettu ja siistikuntoinen oikea neliveto nopealla ja hitaalla aluevaihteistolla ja lukoilla erittäin pieni ruokainen, pieniveroinen ja halvat vakuutukset.
huollettu 2014-2016 isolla rahalla mm. turbo, kytkin,kaksoimassa vauhtipyörä, egr jne. nyt huolettomia kilometrejä edessä. katsastettu heinäkuussa -17 ja uusittu samalla iskunvainentajat ja jarruosat. keväällä -17 ostettu uudet hankook dynapro maastorenkaat. talveksi on yhen talven ajetut nastarenkaat