Vakuumirulla 20cm x 6m/2kpl tiheä 90my
  • Vakuumirulla 20cm x 6m/2kpl tiheä 90my
  • Kartta
13 €

Vakuumirulla 20cm x 6m/2kpl tiheä 90my

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 maaliskuuta 17:04
Lisätiedot
Vakumointi jatkaa kalan ja lihan säilyvyyttä huomattavasti!

Kestävästä 90 my paksuisesta nelinkertaisesta monikerrosmateriaalista (PA/PE) elintarvikekäyttöön valmistettu vakuumirulla, jonka sisäpuolella oleva tiheä kuviointi toimii ilmakanavana.Ilmakanavointi toisella puolella toisen puolen ollessa sileä. Rullat soveltuvat kaikkiin imeviin vakuumikoneisiin (Lava, Jolly, Foodmax, Atemi, Food Saver,OBH Nordica, Titanic, Tecla, jne.

Tuotetiedot lyhyesti:
- laadukas vakuumirulla elintarvikekäyttöön
- paksuus 90 my PA/PE 20/70
- tiheä kuviointi (neste nousee vakumoinnin aikana hitaammin ja vakumointi on karkeaa pussia nopeampaa)
- kestää pakastamisen, mikroaaltouunin ja lämmittämisen +95 °C max ja 120 min +85
- ei käytetty pehmentimiä
- voidaan käyttää Sous Vide käytössä

Ilmakanavoidut vakuumirullat ovat 90 tai 160 my vahvoja nelinkertaisesta monikerrosmateriaalista (PA/PE) valmistettuja. Paksummat rullat soveltuvat vain laadukkaampiin vakuumikoneisiin, joissa saumausaikaa voi säätää riittävän pitkäksi.Rullan sisällä toisella puolella on micro rasteroidut ilmakanavat mitä kautta ilma poistuu pusseista imuvaiheen aikana. Micro rasteroinnin ansiosta nesteet nousevat pussista hitaammin vakumoinnin aikana ja vakumointi on nopeampaa kuin karkeita pusseja käytettäessä.

Rullan käyttö:
Katkaise rullasta sopiva pätkä ja saumaa siihen pohja.Tuote sisään ja vakumoi samoin kuin valmiilla pusseilla.

Laaja valikoima erilaisia ja erikokoisia vakuumipusseja, vakuumirullia ja vakuumikoneita verkkokaupassamme erabussi.fi. Lue samalla myös vakumoinnin kuumimmat vinkit!

Erabussi.fi verkkokaupasta löydät paljon erilaisia tuotteita myös kalastukseen, metsästykseen, saaliin käsittelyyn, retkeilyyn ja muuhun eräilyyn liittyen. Käy kurkkaamassa!

https://www.erabussi.fi/