KAUPPA
Biottori Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (232)

Tervakarinpolku 34
90830 Oulu
Koti ja asuminen, Rakennustarvikkeet ja työkalut
http://www.biottori.fi

Vedenlämmitin Opal 30 litraa
282€ 318€

Vedenlämmitin Opal 30 litraa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 marraskuuta 20:52
Lisätiedot
Vesivaraaja Opal on pystyyn seinälle asennettava vedenlämmitin, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi vapaa-ajan asuntoon. Varaaja voidaan asentaa vaikkapa keittiökaappiin tiskialtaan päälle, jolloin lattiapinta-alaa ei mene hukkaan. Merkkivalo ilmoittaa, milloin vesivaraajan vastus on päällä ja pohjassa olevasta termostaatista voidaan helposti säätää sopiva lämpimän käyttöveden lämpötila.

Vedenlämmitin on valkoiseksi epoksimaalattua terästä ja päätyosat valkoista muovia. Opal vesivaraajien kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Säiliö on terästä, jonka sisäpuoli on emaloitu. Magnesium-anodi suojaa säiliötä ja erikseen oleva ohminen vastus estää vastuksen kulumisen. Dielektrinen putkien korroosiosuojaus pidentää tuotteen elinikää. Säiliöllä on 5 vuoden takuu ja muilla osilla 2 vuotta.

Vesivaraajan sähköasennus on helppoa, koska varaajassa on pistoliitäntätulppa 1,3m johdolla ja 10A sulake riittää. Varaajan eristys on polyuretaania, jonka korkean tiheyden ansiosta lämpöhäviöt on onnistuttu minimoimaan. Lämminvesivaraajat on hyväksytty FIMKO:lla käyttöpaineelle 10 baria. Ne ovat myös CE-hyväksyttyjä. Vesivaraajia on neljää eri kokoa.

Katso myös muut hybridi-, puskuri- ja lämminvesivaraajamme www.biottori.fi
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja