490 €/vko

Viihtyisä tukikohta Ylläsjärvellä

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 31 lokakuuta 08:47
Nukkumapaikkoja: 6 Pinta-ala: 72 m²
» Varaukset: lokakuu 2020
MA TI KE TO PE LA SU
v.40 28 29 30 1 2 3 4
v.41 5 6 7 8 9 10 11
v.42 12 13 14 15 16 17 18
v.43 19 20 21 22 23 24 25
v.44 26 27 28 29 30 31 1
MatalasesonkiPeruskausi: 490 e/vko
KorkeasesonkiSesonkikausi: 720 e/vko
VarattuVarattu
Lisätiedot
Viihtyisä hirsimökki, LAINIO , Ylläsjärvi
72.0 m², 1 makuuhuone, korkea parvi, lasitettu etu- ja takaterassi.

Tupakointi kielletty, lemmikki sallittu.

Mökki sijaitsee Ylläsjärven Lainion kylässä, rauhallisella paikalla kauniin luonnon ympäröimänä ja mökiltä on tunturinäkymä. Mökki sopii erityisesti omaa rauhaa arvostaville. Mökiltä on Lainion SnowVillageen ainoastaan noin 1,5 km.
Silti Ylläksen ja Levin kattavat palvelut löytyvät aivan kiven heiton päästä.

Ylläksen kattavat Latuverkostot kulkevat 100 metrin päässä mökiltä sesonkikauden alusta lähtien, kelkkareiteille matkaa mökiltä 200 m.

Mökki sopii loistavasti niin metsästäjän, marjastajan, kalastajan, kuin talviurheilijan ja pyöräilijän mukavaksi tukikohdaksi keskellä Lapin kaunista luontoa.
Mökin varustetaso antaa hyvät puitteet niin lomailijan itsensä kuin varusteidenkin huoltoa varten.
Aivan mökin pihasta avautuvat 500000 hehtaaria metsästys- ja marjastusmaita Levin ja Kolarin metsähallituksen maille.

Alueen lukuisat puhtaat ja kirkkaat kalavedet ovat ehdottomasti vierailemisen arvoisia paikkoja!

Lokakuussa voit kokea jo ensilumen taikaa, jolloin valkoinen lumipeite tulee valaisemaan kauniilla tavalla tuntureiden hienoja näkymiä.

Ylläksellä usein jo marraskuussa pääsee hiihtämään ylhäällä tunturissa olevalla, niin sanotulla lämpöladulla.

Laskettelutunturit avaavat ensimmäisiä rinteitä jo usein marraskuun puolivälissä, samoihin aikoihin aukeavat ensimmäiset talvipyöräreitit tuntureihin!

Uudeksivuodeksi vielä tilaa ajalle 28.12 - 2.1 hintaan 590 euroa

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron

Ota yhteyttä niin räätälöidään juuri sinulle sopivat loma päivät!

Käy katsomassa vapaat ajankohdat nettisivujen kalenterista;
www.jekusenmokit.fi

Tämä hyvin varusteltu hirsimökki sijaitsee rauhallisella Lainion alueella aivan metsän reunassa. Kittilään ja Ylläkseen on molempiin parinkymmenen kilometrin ajomatka. Lapin ainutlaatuinen luonto ympäröi mökkiä joka suunnalta, ja ikkunoista aukeaa mahtava näkymä suoraan tunturiin. Täällä nautit luonnonläheisestä ulkoilulomasta omassa rauhassa, kattavien harrastusmahdollisuuksien läheisyydessä.

Tunturitähdessä harrastusvaihtoehtoja piisaa, oli valintasi sitten hiihto, laskettelu, moottorikelkkailu, patikointi tai pyöräily. Levin ja Ylläksen hohtavat rinteet ovat loistava kohde päiväretkelle, ja moottorikelkkareitti alkaa vain 200 metrin päästä pihasta. Talvilomasesongista eteenpäin lähin hiihtolatu löytyy aivan kivenheiton päästä mökiltä.

Mökin ympäristöstä löytyy runsaasti erilaisia patikointi- ja vaellusreittejä, jotka tarjoavat upean tilaisuuden tutustua pohjoiseen luontoon. Ylläksen alue valittiin Suomen parhaaksi maastopyöräilykohteeksi vuonna 2019, ja alueella on myös loistavia talvipyöräilymahdollisuuksia. Mikset siis kokisi tunturia sähköpyörän selästä käsin tai tutustuisi jännittävän alamäkipyöräilyn maailmaan?

Tunturitähti on mainio majoituskohde myös metsästyksestä ja kalastuksesta innostuville: mökin ympäristössä aukeaa 500 000 hehtaaria metsästysmaita sekä kattavat kalastusvedet. Yksi Suomen parhaista lohijoista, Tornion-Muonionjoki, sijaitsee päiväreissun päässä, mutta hyviä kalavesiä löytyy myös lähempää Lainiojoelta ja lähistön järvistä.

Perheille ehdoton ykköskohde on Lainion lumikylä eli SnowVillage, johon on mökiltä matkaa vaivaiset 1,5 kilometriä. Lumikylä on taianomaisen taidokas, jäästä ja lumesta rakennettu ihmemaa. Täältä löydät myös lähimmät ravintolat, jos pitkän ulkoilupäivän jälkeen et jaksakaan laittaa ruokaa Tunturitähden hyvin varustellussa tupakeittiössä.

Tule viettämään unohtumaton loma Pohjois-Suomessa!

Varusteet;

Sähkövalaistus, Sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu, Varaava takka, Vesijohto, Suihku, Sähkösauna, Wc, Sähköliesi, Jääkaappi, Mikroaaltouuni, Astianpesukone, Pyykinpesukone, Kuivauskaappi, TV, Cd-soitin, Pallogrilli

Tarkemmat tiedot mökistä löydät osoitteesta;
Www.jekusenmokit.fi

Lemmikit ovat sallittuja

Ota yhteyttä;
Lassi Jekunen 0453271272
lassi.jekunen@hotmail.com

Ottakaa Jekusen Mökit seurantaan Fb:ssä niin tavoitatte parhaat tarjoukset ensimmäisten joukossa