samu250cc
Torin käyttäjä heinäkuusta 2016
Lappi
Keminmaa, Maula | Kartta
Vw transporter T4 1.9d *juuri katsastettu
  • Vw transporter T4 1.9d *juuri katsastettu
  • Vw transporter T4 1.9d *juuri katsastettu
  • Vw transporter T4 1.9d *juuri katsastettu
  • Kartta
1 300€ 1 590€

Vw transporter T4 1.9d *juuri katsastettu

1.9D-70X0A-1-KASTEN/292

Vuosimalli: 1994 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: - Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Manuaali Ilmoitus jätetty: 18 tammikuuta 10:32
Polttoaine: Diesel Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: SGG-771 Katso tämän auton historiatiedot Autoleima.fi
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,26 €/l dieselöljylle.
Tuoreella leimalla paku,vasta laitettu etuiskarit,molemmin puolin: yläpallot, alapallot, etujarruletkut, raidetangonpäät, hammastangon suojakumet, käsijarruvaijerit, kallistuksenvakaajan runkokumet, moottoriin laitettu hehkut, termostaatti,startti,laturi,jakopää,kampiakselin hihnapyörä,polttoainesuodatin. Kahdet renkaat mersun 16" aluvanteilla. Yhdet kesärenkaat peltivanteilla. toiset kesärenkaat huonot ja yksi rengas niistä puhki. muissa kohtalaisesti pintaa jäljellä. Katolla ledimajakka,takana 4kpl ledi työvaloja,karjapuskuri jossa 3kpl xenon lisävaloja.Tavaratilassa vanerit ja kuormalenkit lattiassa.Pohja terve EI mätä!Laatikko toimii ja kytkin ei luista. Miinukset:vänkärin ovesta puuttuu ikkunanveivi,vaihdevivuston puslat väljät,lommoja löytyy. Vaihdossa kelpaa vain kelkan reki,asuntovaunu,kuomukärry,arcticcat t660 touring. EI AUTOJA VAIHDOSSA!
 Tekniset tiedot 
Käyttöönotto: 31.10.1994 Korimalli: Pakettiauto
Katsastettu: 13.12.2017 Väri: Punainen
Vetotapa: Etuveto Ovien lkm: -
Moottoritilavuus: 1 890 cm³ Henkilömäärä: 3
Teho: 45 kW / 61 hv Pituus: 4 660 mm
Huippunopeus: - Korkeus: -
Kiihtyvyys: - Leveys: 1 840 mm
Vetomassa jarruin: - Omamassa: 1 460 kg
Vetomassa jarruitta: - Lähde: TraFi ajoneuvoliikennerekisteri, (sopimusehdot)
TraFi ajoneuvoliikennerekisterin sopimusehdot

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa.

Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon.

Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen.

Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.