Ville
Torin käyttäjä elokuusta 2021
Lappi
Kolari, Ylläsjärvi
375 €/vko

Ylläs -ensilumille jo marraskuussa vain 475 / vko

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 11 marraskuuta 21:24
Kunto: Erinomainen
Osoite: - Nukkumapaikkoja: 4
Pinta-ala: 43 m²
Lisätiedot
Tunturin rinteen sekä hiihto- ja ulkoilureittien välittömässä läheisyydessä olevassa neljännen kerroksen huoneistossa on kaikki tarvittava onnistuneelle lomalle. 43 neliön huoneisto koostuu avarasta tupakeittiöstä, makuuhuoneesta, kylpyhuoneesta, saunasta, erillisestä WC:stä sekä tilavasta ja kalustetusta parvekkeesta, josta avautuu tunturinäkymä. Etätyöpiste on makuuhuoneessa ja on varustettu Wifi:llä. Autolle on numeroitu lämpöpaikka ja alakerrassa lukollinen suksivarasto. Lisäksi taloyhtiössä on yhteiskäytössä hyvin varusteltu suksihuoltotila. Huoneisto sijaitsee Lapland Hotels Saagan kanssa samassa rakennuksessa, joten mm. ravintolaan, kuntosalille ja kylpylään pääsee sisätiloja pitkin. Samassa pihapiirissä on myös pieni päivittäistavarakauppa.

Huoneisto on mitoitettu maksimissaan neljälle henkilölle. Makuuhuoneessa on kaksi 90 cm sänkyä, jotka soveltuvat myös parisängyksi ja olohuoneessa laadukas Veken vuodesohva (hankittu 07/2021). Kesällä 2021 huoneistoon on tehty parannuksia, mm. hankittu Iittalan astiasto, uusittu värimaailmaa tapetoimalla ja hankkimalla uusia kalusteita sekä muuta irtaimistoa. Laadukkaasti kalustettu huoneisto on todella viihtyisä.

Kuvissa näkyvien varusteiden lisäksi huoneistossa on, Googlechromecast (mi TV), CD/radio, silityslauta & -rauta, leivänpaahdin, vedenkeitin, Moccamaster kahvinkeitin, kuivauskaappi ja hiustenkuivain.

Viikkohinnoittelu talvikaudelle 2021 - 2022:

- Syy- lokakuu (vkot 36-43) 375 Euroa

- Marras- joulukuu (vkot 44-50) 475 Euroa

- Joulukuu (vkot 51&52) 875 Euroa

- Tammi- helmikuu (vkot 1-7) 650 Euroa

- Helmi- huhtikuu (vkot 8-17) 950 Euroa

- Toukokuu (alkaen vko 18) 550 Euroa

- Hintoihin sisältyy loppusiivous (mahdollisuus tilata myös liinavaatteet 18 Euroa / hlö)
- Vaihtopäivä on lauantai
- Huoneisto on savuton ja ei lemmikkieläimiä
- Mahdollisuus myös lyhyempiin vuokrauksiin, kysy niistä erikseen.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla