Suomen Asiakastiedon Omatieto-verkkopalvelusta selvität omat tai toisen henkilön luottotiedot vaivattomasti. Palvelun käyttäminen on turvallista ja käyttäjien henkilöllisyys varmistetaan pankkitunnuksilla. Samasta osoitteesta löydät myös identiteetin turvaamiseen rakennetut Minun Omatietoni -palvelun sekä Oma luottokielto -turvapalvelun.

Ilmoitus: 2h+k+s, 65 m²
Maakunta: Etelä-Savo
Sijainti: Kangasniemi, Kangasniemi Keskus
Osoite: Niirasentie 2
Hinta: -
 
 
 
 
Vuokranantaja! Selvitä vuokralaisen luottotiedot ajoissa
  • 1-2 vuokralaisen perustiedot
  • 1-2 vuokralaisen luottotiedot
  • Selkeä päätösehdotus vuokraamisesta
Kun olet vuokraamassa asuntoasi, selvitä vuokralaisten luottotiedot Suomen Asiakastiedon Vuokranantajan raportilla. Raportista näet heti onko vuokralaisilla maksuhäiriöitä ja siihen sisältyy selkeä KYLLÄ-, HARKINTA- tai EI-päätösehdotus. Sen avulla perustelet myös vuokralaiselle, jos et halua tehdä hänen kanssaan sopimusta.
Asunnon etsijä! Osoita luotettavuutesi luottotietoraportilla
  • Esittämällä luottotietosi parannat mahdollisuuksiasi päästä toivomaasi vuokra-asuntoon.
  • Suomen Asiakastieto Oy:n Minun luottotietoni -raportti on luotettava todistus maksukyvystäsi.
Kun haet vuokra-asuntoa, kannattaa sinun aktivoida Minun Omatietoni -palvelu. Saat sieltä aina tuoreen luottotieto-otteen ja sen avulla seuraat myös luottotietojesi käyttöä. Luottotietojen seuraaminen auttaa sinua suojautumaan identiteettivarkauksia vastaan. Tuoreella luottotieto-otteella voit osoittaa olevasi luotettava vuokralainen.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja