Suomen Asiakastiedon Omatieto-verkkopalvelusta selvität omat tai toisen henkilön luottotiedot vaivattomasti. Palvelun käyttäminen on turvallista ja käyttäjien henkilöllisyys varmistetaan pankkitunnuksilla. Samasta osoitteesta löydät myös identiteetin turvaamiseen rakennetut Minun Omatietoni -palvelun sekä Oma luottokielto -turvapalvelun.

Ilmoitus: Kalustettu asunto Im...
Maakunta: Etelä-Karjala
Sijainti: Imatra, Vuoksenniska-Saarlampi
Osoite: Ruokolahdentie 9 a
Hinta: -
 
 
 
 
Asunnon etsijä! Osoita luotettavuutesi luottotietoraportilla
  • Esittämällä luottotietosi parannat mahdollisuuksiasi päästä toivomaasi vuokra-asuntoon.
  • Suomen Asiakastieto Oy:n Minun luottotietoni -raportti on luotettava todistus maksukyvystäsi.
Kun haet vuokra-asuntoa, kannattaa sinun aktivoida Minun Omatietoni -palvelu. Saat sieltä aina tuoreen luottotieto-otteen ja sen avulla seuraat myös luottotietojesi käyttöä. Luottotietojen seuraaminen auttaa sinua suojautumaan identiteettivarkauksia vastaan. Tuoreella luottotieto-otteella voit osoittaa olevasi luotettava vuokralainen.
Vuokranantaja! Selvitä vuokralaisen luottotiedot ajoissa
  • 1-2 vuokralaisen perustiedot
  • 1-2 vuokralaisen luottotiedot
  • Selkeä päätösehdotus vuokraamisesta
Kun olet vuokraamassa asuntoasi, selvitä vuokralaisten luottotiedot Suomen Asiakastiedon Vuokranantajan raportilla. Raportista näet heti onko vuokralaisilla maksuhäiriöitä ja siihen sisältyy selkeä KYLLÄ-, HARKINTA- tai EI-päätösehdotus. Sen avulla perustelet myös vuokralaiselle, jos et halua tehdä hänen kanssaan sopimusta.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja