Kaupan logo, iso

Metehe Oy on monipuolinen ja palveleva teräsohutlevyn maahantuoja ja jatkojalostaja.

Korkealaatuiset tuotteet joustavasti ja nopeasti. Olemme luoneet palvelumallin, jossa yhdistyvät korkea laatu ja järkevä hinta sekä asiantunteva ja nopea palvelu. Valmistamme nyky­aikaisen ja tehokkaan konekantamme avulla kattavan valikoiman laadukkaita teräskatteita, julkisivu­verhouksia sekä näiden oheistuotteita.

Toimintamme suoraan tehtaalta ja noutovarastoista, käyttämämme korkealaatuiset raaka-aineet ja tehokas kotimainen tuotanto mahdollistavat nopeimmat toimitukset ja parhaan hintalaatusuhteen. Tämän lisäksi meiltä saa varmasti parhaan asiantuntemuksen teräskattojen ja -julkisivujen sekä muiden teräsohutlevytuotteiden valinnassa. Tunnemme tuotteemme pintaa ­syvemmältä.

Luotettavuus toimituksissa. Oman laajan raaka-­ainevaraston, nykyaikaisen tuotantolaitoksen, sitoutuneen henkilöstön ja pitkän toimialatuntemuksen turvin pystymme mukautumaan nopeaan ja asiakkaan tarpeet huomioivaan toimitukseen. Toimintamme luotettavan laadun takaavat asiakaslähtöisyys, osaava henkilöstö, nykyaikainen konekanta ja voimakas panostus tuotekehitykseen.

Laadukas raaka-aine. Raaka-aineena käytämme korkealaatuisia takuupinnoitettuja sekä sinkittyjä teräsohutlevyjä. Takuupinnoitetuilla tuotteilla on Suomessa laatukohtainen 10 20 vuoden pinnoitetakuu. Kattavasta värivalikoimastamme löytyy kotimaisten perusvärien lisäksi koko joukko muita värejä voidaksemme vastata asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin.

KAUPPA
Metehe Oy

Voimakaari 17
54100 Joutseno
Rakennustarvikkeet ja työkalut, Muu rakentaminen ja remontointi
http://www.metehe.fi