2h+k, Pohjoinen Liipolankatu 13-15 A-C B, Liipola,
  • 2h+k, Pohjoinen Liipolankatu 13-15 A-C B, Liipola,
  • 2h+k, Pohjoinen Liipolankatu 13-15 A-C B, Liipola,
579 €/kk

2h+k, Pohjoinen Liipolankatu 13-15 A-C B, Liipola,

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 22 maaliskuuta 12:09
Sijainti: Liipola, Lahti, Päijät-Häme Kerros: 4/5
Osoite: Pohjoinen liipolankatu 13-15 a-c b Asumistyyppi: Vuokra
Asuinpinta-ala: 61 m² Kunto: Hyvä
Huonejärjestys: 2h+k Parveke: -
Huoneita: 2 Asunnossa sauna: Ei
Lisätiedot
Tämän Liipolan metsän laidalla sijaitsevan vuokra-asunnon valtteja ovat selkeälinjainen pohjaratkaisu, avarat huoneet ja leveä parveke. Olohuoneeseen mahtuu sohvaryhmän lisäksi myös vaikkapa etätyöpiste. Erillinen keittiö piilottaa kokkailun jäljet ja estää ruoan käryjä leviämästä muihin huoneisiin. Keittiössä on tilaa myös ruokapöydälle. Kylpyhuoneen tuulettamista helpottaa ikkuna.
Asuinhuoneiden lattiamateriaalina on helppohoitoinen laminaatti. Kylpyhuoneessa on kaakelilattia, osittain kaakeloidut seinät sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Keittiön varusteisiin kuuluu jää-pakastinkaappi, nelilevyinen liesi ja astianpesukonevaraus. Lahden kaupungin eteläpuolella komealla mäellä sijaitseva Liipola on lähes 3000 kerrostaloasunnollaan Lahden suurin lähiö, jonka asuntokanta rakennettiin lähes kokonaan 1970-luvulla. Myöhemmin aluetta on saneerattu moninaisilla peruskorjaus- ja uudistustoimilla. Liipolassa on oma kauppakeskus, sen länsipuolella sijaitsee monipuolinen Launeen market-alue lukuisine erikoisliikkeineen ja itäpuolella on laaja virkistysalue. Alueella on päiväkoteja ja alakoulu. Liipolasta on erittäin hyvät liikenneyhteydet niin eteläiseen Suomeen kuin myös pohjoiseen, itään ja länteen. Rautatieasema on vain parin kilometrin päässä Liipolasta.
Liikenneyhteydet löydät Lahden paikallisliikenteen reittioppaasta
(21790)
Hinta ja kustannukset
Vapautuminen: Heti vapaa Vuokra: 579 €/kk
Esittelyssä: - Vesimaksu: 24 €/hlö/kk
Lemmikit: Sallittu Vakuus: 0 €
Tupakointi: - Vuokrasopimus: -
Talon tiedot
Uudiskohde: - Taloyhtiön nimi: -
Rakennusvuosi: 1980 Energialuokka: D (2012)
Kerroksia: 5 Hissi: Kyllä
Talotyyppi: Kerrostalo Yhteiset tilat: Varasto, kylmäsäilytystilat, sauna, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, kuivaushuone, pesutupa