Janne Ylönen
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Päijät-Häme
Hollola, Kartano | Kartta
30 000 €

2kpl Honda AS 800S Coupe urheiluautoja + orig.osia

Ajoneuvotyyppi: - Ilmoitus jätetty: 10 helmikuuta 16:24
Vuosimalli: 1970 Ilmoitustyyppi: Myydään
Mittarilukema: -
Vaihteisto: Manuaali Ajoneuvovero: -
Polttoaine: Bensiini Polttoainekulut: -
Rekisterinumero: -
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Huomioithan, että ajoneuvoverolaskuri on suuntaa-antava eikä välttämättä vastaa todellista arvoa. Todellisen ajoneuvoverotiedon voit saada ottamalla yhteyttä ilmoituksen jättäjään. Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
Lisätiedot
Myydään perikunnan lukuun 2kpl 40 vuotta perheessämme olleita erittäin harvinaisia Honda AS 800S Coupe urheiluautoja sekä originaali varaosia tehtaan paketeissa. Toinen autoista enemmän projekti vm.1968 (moottori ja vaihteisto irti) ja toinen valmiimpi vm.1970. Säilytetty koko ajan lämpimässä varastossa. Myydään vain kaikki kerralla, ei vaihtoa. Huom. molemmat autot ovat harvinaisempaa AS mallisarjaa. Kuvissa näkyvä kok.paino 2500kg peräkärry/traileri vm.2008 on myös myytävänä, myydään vasta kun autot on myyty.
Selvitä ilmaiseksi eri automalleista kootut katsastustilastot ja vikaraportit.
Katso maan kattavin autojen vikatietolista