KAUPPA
Dinox Sport Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (80)

Keskikankaantie 25
15860 Hollola
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
http://www.dinox.fi/

Airtrack ilmavolttirata 3x1m, 10cm
  • Airtrack ilmavolttirata 3x1m, 10cm
  • Airtrack ilmavolttirata 3x1m, 10cm
  • Airtrack ilmavolttirata 3x1m, 10cm
  • Airtrack ilmavolttirata 3x1m, 10cm
270€ 299€

Airtrack ilmavolttirata 3x1m, 10cm

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 huhtikuuta 10:16
Lisätiedot
Airtrack ilmavolttirata on ilmalla täytettävä voimistelualusta, joka sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Airtrack muistuttaa voimistelussa käytettävää joustolattiaa, ja sitä käytetään mm. voimistelussa, cheerleadingissa, parkourissa, trikkauksessa ja kaikenlaisissa pompuissa ja volteissa. Ilmavolttirata pehmentää maahantuloa ja mahdollistaa korkeammat pomput. Se vähentää pomppimisesta aiheutuvia ääniä ja sen pintamateriaali estää liukastumiset.

Laadukkaat valmistusmateriaalit ja tuotantotapa varmistavat myös sen ilma- ja vesitiiviyden. Ilmamatto on helppo täyttää ja tyhjentää mukana tulevalla sähköpumpulla. Käyttöönotto ja purkaminen vievät vain muutaman minuutin. Pumppu mahdollistaa lisäksi yksilöllisesti säädettävän ilmanpaineen/kimmoisuuden matolle. Airtrack on kätevä taittaa sekä rullata kasaan ja säilytys onnistuu mukana tulevassa säilytys/kantokassissa. Huom! Käytön jälkeen puhdista ja kuivaa ilmavolttiradan pinta. Kun pinta on kuiva, aloita rullaus maton alalaidasta. Varmista, että matto on täysin kuiva ennen rullausta. Kun volttirata on rullattu kasaan, voit sitoa sen naruilla tai laittaa mukana tulevaan säilytys/kantokassiin. Säilytä volttirata aina kuivassa paikassa.

Tuotetiedot:

- Materiaali: PVC Tarpaulin
- Pumppu: CE-hyväksytty 550W sähköpumppu
- Säilytys/kantokassi
- Pituus: 3m
- Leveys: 1m
- Paksuus: 10 cm
- Väri: Mintunvihreä
- Tuotemerkki: Dinox

Tarkempia tietoja alla olevasta linkistä, voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse 0400 399 127 tai sähköpostilla myynti@dinox.fi
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja