Valtteri Parikka
Torin käyttäjä joulukuusta 2016
Päijät-Häme
Lahti, Lahti Asemanseutu
Aito joulupukki, Lahti - Pari vapaata aikaa vielä
  • Aito joulupukki, Lahti - Pari vapaata aikaa vielä
  • Aito joulupukki, Lahti - Pari vapaata aikaa vielä
  • Kartta
50 €

Aito joulupukki, Lahti - Pari vapaata aikaa vielä

Myydään. Ilmoittaja: Valtteri Parikka. Ilmoitus jätetty 11 joulukuuta 22:45.
Sijainti: Päijät-Häme - Lahti, Lahti Asemanseutu
Hinta: 50 €
Tervehdys!

Olen 21-vuotias toimittajaopiskelija Jyväskylän yliopistosta ja tulen taas viettämään jouluni Lahteen vanhempieni luokse. Tarkoituksena olisi viime joulun tapaan tehdä joulupukkikeikkaa Lahden alueella.

Viime jouluna debytoin joulupukkihommissa ja palaute oli kaikin puolin hyvää. Olen sanavalmis, tilannetajuinen ja huumoriin pystyvä joulupukki. Jopa joulupukin asu on keppeineen ja saapikkaineen päivitetty huippukuntoon! Jouluaatona liikun tietysti autolla ja raittiina.

Tukikohtani on Anttilanmäellä keskustan lähellä, joten mieluiten vierailen keskustan, Anttilanmäen, Launeen, Asemantaustan, Saksalan ja Liipolan alueella. Voit toki kysyä mahdollisuutta poiketa muuallakin!

Pukkitilaukset otan mieluusti vastaan sähköpostitse, jotta varmasti saamme osoitteet ja aikataulun oikein, eikä jouluaattona tarvitse turhaan ihmetellä eksynyttä pukkia. Mutta vastaan myös mahdollisuuksien mukaan puhelimeen.

Toiveenani olisi, että tilaukseen liittäisitte siis osoitteen, kellonaikatoiveen ja mahdollisesti tietoa jouluvieraista, eritoten lapsista, koska eihän pukki voi kaikkia maailman lapsia ulkoa muistaa... Vastailen kaikille sitten lähempänä joulua tarkan aikataulun.

Hintana pidän viime joulun tapaan 50 euroa. Yhden käynnin pituus noin 15 minuuttia.

Yhteystiedot:
Sähköposti: wade.parikka@gmail.com
Puhelin: 0405615364

Vastaan kysymyksiin, jos niitä herää.

VAPAAT AJAT NOPEIMMILLE:

13:30 tai aikaisemmin
16:30
17:30
20:00

Mukavaa joulunodotusta!
-Valtteri Parikka