Kotimaailma Lahti Yritys
Torin käyttäjä helmikuusta 2018
Päijät-Häme
Lahti, Keski-Lahti | Kartta
Asuntoja 1-3 h+k Lahden keskustasta
  • Asuntoja 1-3 h+k Lahden keskustasta
  • Kartta

Asuntoja 1-3 h+k Lahden keskustasta

Ilmoitustyyppi: Halutaan vuokrata Ilmoitus jätetty: 13 helmikuuta 14:28
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: -
Maakunta: Päijät-Häme Alue: Keski-Lahti
Kunta: Lahti Osoite: -
Onko sinulla tai onko sinulla tulossa asunto vuokrattavaksi? Etsitkö uutta pitkäaikaista ja luotettavaa vuokralaista?

Kotimaailma Lahti avataan maaliskuussa ja etsimme koko kevään ajan uusia kohteita, ensimmäiset asunnot voimme vuokrata jo nyt. Kohteiden tulee olla hyväkuntoisia, vaaleasävyisiä ja siistejä yksiöitä, kaksioita ja kolmioita Lahden keskustan alueelta.

Kotimaailma tarjoaa asiakkailleen majoitusta kalustetuissa laadukkaissa asunnoissa juuri siksi ajaksi, kun asiakkaan tarve on, muutamasta vuorokaudesta viikkoihin, kuukausiin tai jopa vuosiin. Asiakkaamme koostuvat suurimmilta osin yritysasiakkaista, mutta meillä on myös yksityisasiakkaita. He voivat olla esim. perheitä, joiden kotiin on tulossa putkiremontti tai on sattunut vesivahinko.

Kotimaailman kanssa asiat sujuvat stressittömästi. Vuokratessamme asuntoja teemme aivan normaalin vuokralain mukaisen vuokrasopimuksen. Asuntosi säilyttää arvonsa, sillä olemme luotettava ja pitkäaikainen vuokralainen ja huolehdimme asunnosta kuin omastamme. Voit käydä katsomassa myös Kotimaailman nettisivut ja tutustumassa toimintaamme www.kotimaailma.com.

Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä. Voimme keskustella asiasta lisää ja antaa vastauksia mahdollisiin kysymyksiin.