Bioforce uutuus äänetön kuntokeskus
890 €

Bioforce uutuus äänetön kuntokeskus

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 3 toukokuuta 12:10
Lisätiedot
Monipuolinen uuden sukupolven kuntoksekus mm.; kotiin lihaskuntoharjoitteluun, senioriliikuntaan kotona ja vanhustentaloissa sekä taukoliikuntaan töissä. Laaja liikevalikoima. Helposti säädettävissä vastus ja liikeet. Kevyt siirrellä siirtopyörillä. Hydraulinen säädettävä vipuvastus.

Bio Force-kuntokeskuksessa on ainutlaatuinen TNT vastus teknologia. Bio Force on ainoa ammattitason kuntokeskus, joka käyttää vallankumouksellista Nitrocell Tekniikka ja on varusteltu ilman tavanomaista painopakkaa. Vastus säädettävissä 2,5-120kg. Patentoitu järjestelmä helpottaa harjoittelua, on äänetön ja symmetrinen harjoitella. Bio Force-kuntokeskus tarjoaa yli 100 erilaista liikevaihtoehtoa. Ei painoja eikä melua - vaan täydellinen kuntosali jokaiseen kotiin. Vuonna 2008 maailman johtava kuntoilulehti Mens Healt / terveys testasi Bio Forcen, heidän luokitus oli paras lihaskuntolaite tässä hintaluokassa.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja