KAUPPA
A & R Empresas Finland

Kaupan kaikki ilmoitukset (59)

Marjastentie 82
16730 Kutajärvi
Asunnot ja tontit, Ulkomaan asunnot
http://lomaespanjassa.com

450 €/vko

Casa Pueblo loma-asunto Costa del Solilla

Osasto: Ulkomaan asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: 60 m² Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: -
Lisätiedot
HINTA 450-925 e/VKO AJANKOHDASTA RIIPPUEN.

Moderni asunto kaupungissa, 60 m2 , 2 mh, 4 makuupaikkaa + 1 lapsi sohvalla, 1 kph, terassi, tv, ilmastointi olohuoneessa, Wi-Fi, grilli, yhteinen uima-allas.

Modernisti sisustettu ja täydellisesti remontoitu asunto kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Laajalta terassilta on hienot maisemat.

Casa Pueblo sijaitsee Costa del Solilla Nerjan kaupungissa rauhallisella ja huolellisesti hoidetulla Capistrano Pueblon alueella. 500 metrin päässä asunnolta sijaitsee kaupungin suurin elintarvikekauppa ja myös ravintolat sekä muut palvelut ovat lyhyen matkan päässä asunnolta. Rannalle ja torille kävelet vajaassa parissakymmenessä minuutissa, joten et välttämättä tarvitse autoa lomallasi.

Asunnossa on oma laaja terassi, missä voit nauttia Espanjan lämmöstä aurinkotuoleissa leväten ja hienoa maisemaa ihaillen. Terassilla on myös grilli, missä voit grillata läheiseltä torilta tai kaupoista hankkimistasi monipuolisista elintarvikkeista herkullista ruokaa. Jos kaipaat välillä viilennystä, niin käy uimassa alueen todella upeassa uima-altaassa, joka sijaitsee vain 50 metrin päässä asunnolta.. Myös pienille lapsille on oma turvallinen altaansa. Altaat ovat avoinna kesäkuun ja syyskuun välisen ajan.

Asunnossa on tilaa 60 m2 ja sen on remontoitu täydellisesti v. 2014. Se on sisustettu modernisti ja kaikki huonekalut ovat uusia. Asunnossa on olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone.