KAUPPA
A & R Empresas Finland

Kaupan kaikki ilmoitukset (59)

Marjastentie 82
16730 Kutajärvi
Asunnot ja tontit, Ulkomaan asunnot
http://lomaespanjassa.com

940 €/vko

Cortijo Perla, lomahuvila Aurinkorannikolla

Osasto: Ulkomaan asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: 117 m² Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Frigiliana
Lisätiedot
HINTA 940 e - 1790 e/vko AJANKOHDASTA RIIPPUEN!

Todella viehättävä kunnostettu vanha huvila maaseudulla, 117 m2, 3 mh, 6 makuupaikkaa, 3 kph, Wi-Fi, uima-allas, grilli ym.

Cortijo la Perla on erityisen viihtyisä täysin remontoitu huvila. Huvilaa ympäröi kaunis maalaismaisema ja taaempana siintävät vuoret.

Huvilassa on laaja piha, jossa on runsaasti tilaa leikeille ja oleskeluun. Siellä on suuri 60 m2 uima-allas, useita lepotuoleja auringonottoa varten, varjoisia ja aurinkoisia oleskelupaikkoja, hieno grilli ym. Myös autoille on riittävästi turvallista pysäköintitilaa.

Huvilassa on tilaa 117 m2. Sen alkuperäinen rustiikkinen tyyli tummine puukattoineen ja paksuine kiviseinineen on säilytetty remontissa.

Huvila on sisustettu korkeatasoisilla huonekaluilla. Siellä on olohuone, kolme makuuhuonetta, keittiö ja kolme kylpyhuonetta.

Olohuoneen mukavissa sohvissa voit rentoutua takkatulen loimussa televisiota katsellen. Huoneen toisessa reunassa on ruokailuryhmä kuudelle henkilölle.

Keittiössä on varmasti kaikki varusteet mitä lomailija tarvitsee. Siellä on esim. liesitaso, uuni, astianpesukone, jää/pakastekaappi, mikroaaltuuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ym.

Makuuhuoneet ovat todella viihtyisiä. Päämakuuhuoneessa on parivuode, kahdessa muussa erilliset vuoteet kahdelle. Yhteensä makuupaikkoja on kuudelle henkilölle.

Kylpyhuoneet sijaitsevat makuuhuoneiden läheisyydessä ja kaikissa niissä on suihkukomero.

Huvilassa on ilmainen internetyhteys. Siellä ei ole ilmastointia, mutta koska huvilat seinät ovat todella paksua kiveä, niin se ei lämpene liikaa kesälläkään.

Cortijo la Perla on huvila, jossa varmasti viihdyt. Se tarjoaa täydellisen paikan leppoisaa ja kiiretöntä lomaa kaipaavalle.