KAUPPA
Drill one evo 12 000w sähköpyörä
  • Drill one evo 12 000w sähköpyörä
  • Drill one evo 12 000w sähköpyörä
  • Drill one evo 12 000w sähköpyörä
  • Drill one evo 12 000w sähköpyörä
8 990€ 9 190€

Drill one evo 12 000w sähköpyörä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 toukokuuta 10:03
Kunto: Uusi
Tuumakoko: -
Lisätiedot
Drill One Evo nyt suoraan varastosta nopeimmille.

Czech electric motorcyclesin (CZEM) valmistama ultrakevyt sähköcrossi painaa vain 52 kiloa ja tehoa löytyy vakioasetuksilla jopa 12kW/16 hevosvoimaa. Huippunopeus vakiovälityksillä 65km/t. Tehoa pystyy kontrollerista säätämään enemmänkin (jopa 20kW / 27hv), mutta suurimmalle osalle kuskeista 12kW riittää enemmän kuin hyvin.

Pyörässä on markkinoiden laadukkaimmat komponentit mm. huippulaadukkaat Hayes Dominion jarrut, Manitou Dorado Expert etuhaarukka ja Kanadassa valmistettu Elkan takaiskunvaimennin. Ketjuina pyörivät RK ja vanteina D.I.D. 19" takana ja 21" edessä. Akkussa käytetty Sonyn parhaita lithium-ion kennoja.

Pyörä soveltuu erityisen hyvin enduro- ja freeride-ajoon. Kuskin painosta, maastosta ja ajotavasta riippuen täydellä akulla ajaa noin 1,5-3 tuntia.

Kolmea tietokoneelta ohjelmoitavaa ajomodea pystyy vaihtamaan kesken ajon. Moottorijarrutuksen voi myös ohjelmoida jokaiselle modelle erikseen, tai halutessaan poistaa kokonaan käytöstä. Moottorijarru lataa akkua jarrutettaessa.

Kilvettömiin sähköcrosseihin saa liikennevakuutuksen tietystä vakuutusyhtiöistä noin satasella vuodessa. Bensacrossejen vakuukset saattavat olla jopa tuhansia euroja.

Lue lisää verkkosivuiltamme www.litebike.fi tai valmistajan sivuilta www.czem.pro tai katso Youtubesta: https://www.youtube.com/watch?v=lDHk1K93V48 ja https://www.youtube.com/watch?v=SiqOwpTxULE

Tämäkin pyörä Svea-osamaksulla ilman käsirahaa, helposti ja nopeasti alkaen 136,11 euroa kuukaudessa.

Tarvittaessa voimme kuljettaa tai lähettää pyörän suoraan kotiovellesi.

Takuu 24kk, varaosat ja takuukorjaukset hoituvat kauttamme.

Pyörä koeajettavissa Orimattilassa, tervetuloa.

Soita ja kysy lisää.

Ajan pyörät löydät Lite Bike Storesta! Markkinoiden laadukkaimmat sähkömoottoripyörät, sähkömopot, sähköpyörät, sähköcrossit, sähköendurot, sähköskootterit, sähköpolkupyörät, sähkötrialit ja sähkömaastopyörät kaikki saman katon alta.

Hakusanat: sähkömoottoripyörä, sähkömopo, sähköpyörä, sähköcrossi, sähköenduro, sähköskootteri, sähkötrial, sähkömaastopyörä, sähköpolkupyörä, qulbix, electric motion, drill one, czem, silence, surron, sur ron, sur-ron, bhr, talaria