KAUPPA
10 990 €

Electric Motion Escape

Sähköcrossi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 12 lokakuuta 09:28
Kunto: Uusi
Vuosimalli: 2022 Teho: -
Mittarilukema: 1 km Väri: Sininen
Moottorin tyyppi: Sähkö Vetotapa: Ketju
Lisätiedot
EM Escape 2023 nyt varastossa! Tehokkaampi moottori, laadukkaampi iskunvaimennus, Domino kaasukahva ja monia muita parannuksia verrattuna 2022 malliin! Tervetuloa koeajolle Orimattilaan.

Electric Motion on maailman johtava sähkötrialpyörien valmistaja. Pyörät on suunniteltu ja valmistettu Ranskassa.

Tämä ranskalaisen Electric Motionin valmistama sähköcrossi/sähköenduro/sähköfreeride-pyörä on kuin luotu Suomen metsiin ja kallioille. Escape on freeride- ja trialpyörän yhdistelmä, jolla pääsee mukavasti harjoittelemaan trial-ajoa, ja samalla reissulla heittämään parit enduropätkät, ja sitten vielä maitokaupan kautta kotiin. Pyörän voi rekisteröidä A1 ajokortilla ajettavaksi kevytmoottoripyöräksi.

Kilvettömiin crosseihin saa liikennevakuutuksen tietyistä vakuutusyhtiöistä alle satasen vuodessa. Normaalisti hinnat saattavat olla jopa tuhansia euroja.

Tässä mallissa on kytkinkahvan tilalla portaaton moottorijarru. Myös perinteinen jalkajarru löytyy. EM Escapesta on olemassa myös kytkimellinen versio, mutta freeride ajossa kytkin ei välttämättä ole tarpeellinen.

Katso myös Electric Motion Epure Race sähkötrial: https://www.tori.fi/paijat-hame/Electric_Motion_Epure_94502634.htm?ma=1

Lue lisää verkkosivuiltamme www.litebike.fi tai valmistajan sivuilta www.electric-motion.fr

Tähän pyörään Svea-rahoitus ilman käsirahaa helposti ja nopeasti alkaen 155,75 euroa kuukaudessa.

Takuu 12kk, varaosat ja takuukorjaukset hoituvat kauttamme.

Tämäkin pyörä Svea-osamaksulla ilman käsirahaa, helposti ja nopeasti alkaen 146,59 euroa kuukaudessa.

Tarvittaessa voimme kuljettaa tai lähettää pyörän suoraan kotiovellesi.

Soita ja kysy lisää.

Ajan pyörät löydät Lite Bike Storesta! Markkinoiden laadukkaimmat sähkömoottoripyörät, sähkömopot, sähköpyörät, sähköcrossit, sähköendurot, sähköskootterit, sähköpolkupyörät, sähkötrialit ja sähkömaastopyörät kaikki saman katon alta.

Hakusanat: sähkömoottoripyörä, sähkömopo, sähköpyörä, sähköcrossi, sähköenduro, sähköskootteri, sähkötrial, sähkömaastopyörä, sähköpolkupyörä, qulbix, electric motion, drill one, czem, silence, surron, sur ron, sur-ron, bhr, talaria, ktm freeride