Hae töihin: Etämyyjä Kotikonttorille
  • Hae töihin: Etämyyjä Kotikonttorille

Hae töihin: Etämyyjä Kotikonttorille

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 25 helmikuuta 10:25
Lisätiedot
Haluatko päästä tekemään aktiivisesti tuloksellista myyntiä omalta kotisohvalta?

Kurkkaa tarkemmat tiedot alta ja lähetä hakemus jo tänään!

Haemme asiakasyrityksellemme Kotikonttorille itseohjautuvia ja energisiä myyjiä etätyöhön. Yrityksellä on erilaisia myynti- ja markkinointiprojekteja. Etätyössä pääset myymään vaihtuvia tuotteita tai palveluita puhelimitse kuluttajille ja myöhemmin myös yritysasiakkaille sekä buukkaamaan. Tehtävään koulutus tapahtuu etänä, kuten myös työskentely. Hae paikkaa jo tänään, sillä paikkoja on vain pari jäljellä!

Toivomme, että olet innokas kehittymään myyjänä, puhut sujuvasti suomea, sinulta löytyy oma tietokone ja kuulokkeet sekä internetyhteys, joita käytät työssäsi. Haemme ensisijaisesti kokoaikaisia myyjiä, vähintään kuitenkin 30h/ viikko.

Saat tehtävässä joustavat työajat, kiinnostavia ja vaihtuvia myyntiprojekteja sekä tulospohjaisen palkan, jossa keskiansiot ovat noin 1700-3200/kk.

Hae nopeasti, sillä paikat täyttyvät huippuvauhtia!

Mikäli täytät yllä mainitut kriteerit niin lähetä meille yhteystietosi oheisen linkin kautta: https://hirmu.teamtailor.com/jobs/1072993-etamyyja-kotikonttorille tai jätä yhteystietosi osoitteessa: https://www.hirmu.fi/ niin olemme sinuun yhteydessä.

Haastattelut ovat käynnissä koko hakuprosessin ajan ja palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävästä saat: Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy, Puh: 044 242 9928, rekry@hirmu.fi