Hydrauliprässi 30 t puristuspainemittarilla
480 €

Hydrauliprässi 30 t puristuspainemittarilla

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 25 elokuuta 11:58
Vuosimalli: - Käyttötunnit: -
Toimituskulut: -
Lisätiedot
Osta tuote suoraan verkkokaupastamme:
https://www.maceakauppa.fi/tuote/hydrauliprassi-30-tonnia/?utm_source=tori.fi&utm_medium=maceakauppa

Vahvarakenteinen hydraulinen prässi 30 tonnin kapasiteetilla ja painemittarilla.
Erillinen puristuspainemittari prässin päällä auttaa seuraamaan puristusvoimaa helposti. Hydraulinen käsipumppu on sijoitettu vaakatasoon prässin oikealle puolelle, vaakatasoinen sijoittelu helpottaa käyttöä ja tuo lisää tarkkuutta prässäykseen. Hydraulisylinteriä pystyy liikuttamaan helposti sivuittaissuunnassa joka mahdollistaa hankalien osien prässäyksen, helpottaa erityisesti auton akseliston puslien ja laakereiden vaihtoa. Hyvä hankinta koneteollisuuteen, konepajoille, korjaamoihin ja maatiloille. 30 tonnin puristusvoima on riittävä lähes kaikkiin prässäystöihin.

Ominaisuudet:
* puristusvoima 30 tonnia
* selkeä painemittari
* sylinteri liikuteltavissa sivuttain
* vaakatasoon sijoitettu käyttöpumppu
* työskentelyväli 0 – 1070 mm
* paino 134 kg

Voit ostaa tuotteen verkkokaupastamme tai tiedustella saatavuutta myymälästämme puhelimitse 0451472999 sekä sähköpostilla kauppa@macea.fi. Myymälämme sijaitsee Hollolassa vanhan Helsingintien varrella, noin 8 km Lahden keskustasta. Olemme avoinna arkisin 8-17 ja lauantaisin 9-14. Tervetuloa! Katso myös kotisivumme: https://www.macea.fi
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja