Tase
Torin käyttäjä maaliskuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (246)
Päijät-Häme
Hollola, Hämeenkoski
Hyväksikäytetyt Selviytyjät kertovat - K & V Kuusi
8 €

Hyväksikäytetyt Selviytyjät kertovat - K & V Kuusi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 tammikuuta 14:55
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
Visa Kuusikallio ja Katri Kuusikallio.

Tässä kirjassa seksuaalisen hyväksikäytön uhrit kertovat itse kokemuksistaan. Koskettavat selviytymistarinat sekä asiantuntijoiden kirjoitukset hyväksikäytöstä ja siitä selviytymisestä antavat kipeästi kaivattua vertaistukea trauman kokeneille ja heidän läheisilleen.
Uhrin selviytymisen lisäksi teoksen teemoja ovat mm. miesuhrien auttaminen, hyväksikäytön vaikutus parisuhteeseen, hyväksikäyttö uskonnollisissa yhteisöissä ja oikeudelliset asiat.
Hyväksikäyttö jää usein tunnistamatta ja käsittelemättä uhrin kokeman häpeän, syyllisyyden ja pelon takia, mutta siitä voi kuitenkin selviytyä. Uhri tarvitsee apua ja toipuminen voi kestää vuosia, mutta lopulta menneisyys ei enää kahlitse ja muistuta jatkuvasti olemassaolostaan.

Julkaisuvuosi 2012, sivujenmäärä 279, Ei merkintöjä(takakannen reunassa kolhu) Postitus 5,90e, tai nouto. Useammat ostot samassa lähetyksessä ja yksillä postituskuluilla.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja