KAUPPA
Kaarre Pauli Yrittäjä, Kaupanvahvistaja, LKV, KiAT 040 680 8565
65 000 €

Iitti Vuolenkoski Pitkäojantie 73 3h, kk, terassi,

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 26 syyskuuta 16:16
Kunto: Hyvä
Osoite: Pitkäojantie 73 Huoneita: 3
Pinta-ala: 36 m²
Katso lisätietoja asunnosta Oikotiellä
Lisätiedot
Ilmoittaja: RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

90-luvun lopulla valmistunut Honkarakenteen loma-asunto heti käyttöön idylliseltä Vuolenkoskelta. Tämä kokonaisuus sijaitsee rauhallisella alueella, n. 5000m² määräala lohkotaan omaksi tontiksi. Mökki on sisältä siisti, vanha sauna on purettu ja tilalle tehty yksi makuuhuone. Pihalla on uusi pihasauna valmiina käyttöön. Tontilla on puustoa, sekä pihasta aukeaa aivan upea peltomaisema. Sisällä on siisti keittiö, joka on yhtenäistä tilaa olohuoneen/tuvan kanssa. Kaksi makuuhuonetta. Pihalla varasto ja puucee. Oma kaivo. Tietojen mukaan alueelle on tulossa kunnallistekniikka.

Mahdollisuus ostaa myös isompi kokonaisuus, jossa yhteensä maata reilu hehtaari, kts viimeinen kuva kartasta. Tällöin kokonaisuuteen kuuluu myös yläpuolelle olevat maat, jonne voit rakentaa vaikka oman talon tai mökin upeilla näkymillä.

Vuolenkoskelle ajat helsingistä n 1,5h, Lahdesta n. 30min. Vierumäen kattavat palvelut ovat n 10 minuutin ajomatkan päässä. Myös Vuolenkosken kyläkauppa sekä upea Rantamesta on n 4min ajon päässä.

Lisätiedot ja esittelypyynnöt:

Pauli Kaarre
0406808565, myös Whats App!
pauli.kaarre@remax.fi
Katso lisätietoja asunnosta Oikotiellä
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla