KUNNOSTETUT Plafondit, 60-70-luku. 4 kpl
  • KUNNOSTETUT Plafondit, 60-70-luku. 4 kpl
  • KUNNOSTETUT Plafondit, 60-70-luku. 4 kpl
  • KUNNOSTETUT Plafondit, 60-70-luku. 4 kpl
  • KUNNOSTETUT Plafondit, 60-70-luku. 4 kpl
  • KUNNOSTETUT Plafondit, 60-70-luku. 4 kpl
  • KUNNOSTETUT Plafondit, 60-70-luku. 4 kpl
50 €

KUNNOSTETUT Plafondit, 60-70-luku. 4 kpl

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 heinäkuuta 12:25
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Toimivat, siistit ja ehjät vanhat plafondit. Kupu paksua lasia. Iältään lienee 60-70-lukuisia.

Kuvissa näkyvien lisäksi löytyy myös toinen pienempi neliön mallinen kirkkaana.

Neliön mallisissa kellertävissä kuvuissa pienet kolhut kauluksessa. Molemmista lähtenyt siististi kaksi ihan pientä palaa, ei näy, eikä vaikuta käyttöön tai kestävyyteen. Ei ole leviämään lähtevää halkeamaa. (Viimeinen kuva)

Sähköjen puolesta täysin kunnostettu ja tarkistettu sekä muutettu vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Liitosjohto asennettu valmiiksi.
Lampun kanta E27.

Näihin löytyy useammanlaisia pohjia, joko suoraan johdon päihin kytkettäviä tai korotusrenkaalla ja pistokkeella varustettuja. Pohjat käyvät kaikkiin plafondeihin joiden kaulus on 17,5cm.

Noita löytyy 4 kappaletta. Hinta 50e / kpl.

PLAFONDEJA SEKÄ PLAFONDIN LASEJA LÖYTYY PALJON ERILAISIA, KS. MUUT ILMOITUKSENI. NÄIHIN LÖYTYY MYÖS POHJIA TARVITTAESSA!

-Iso neliö 24 x 24
-Pienet neliöt, 21 x 21cm (kellertävä ja kirkas)
-Pyöreä 25cm
-Korkeus n.12cm
-Kaulus 17,5cm

Lisäksi valaisimia ja muuta myytävää löytyy paljon myös huutonetistä, katso hausta nimimerkillä vml-service

KATSO MYÖS MUUT ILMOITUKSEMME, KUNNOSTETTUJA VALAISIMIA LÖYTYY RUNSAASTI, SAMOIN KUIN MUUTAKIN MIELENKIINTOISTA! LÄHETYSTEN YHDISTÄMINEN ONNISTUU, YHDESSÄ PAKETISSA JOPA 30KG ASTI!

* VML-Service on vuonna 2017 perustettu sähköalan yritys joka tekee valaisinkorjauksia, entisöintejä, nykyaikaistuksia ja valaisimien ym. irtaimistojen ostoa ja myyntiä. Teemme myös sähköasennuksia Lahdessa ja lähialueilla. Ota tarvittaessa yhteyttä: antti.vmlservice(at)gmail.com *

hakusanat: plafondi katto kattovalaisin kattolamppu lamppu antiikkilasi lasi bubble kuvio kupu opaalilasi pallokupu retro vintage nostalgia kouluvalaisin varakupu pillerivalaisin pilleri valkoinen kupla plafondi 60-luku 70-luku retro vintage sisustus design semi antiikki lasi glasshutte limburg helena tynell staff leuchten loisto idea schaumann & kumppanit i-valo iittala valto kokko es horn fagerhult
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja