Emilia
Torin käyttäjä lokakuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Päijät-Häme
Kärkölä, Kärkölä kk | Kartta
Kaksi kania
  • Kaksi kania
  • Kaksi kania
  • Kaksi kania
  • Kaksi kania
  • Kaksi kania
  • Kaksi kania
  • Kartta
80 €

Kaksi kania

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 syyskuuta 18:02
Hei,
Olemme Kaspian (Kassu) ja Kiana. Omistajamme joutuu luopumaan meistä puhjenneen allergian takia. Kerromme nyt hieman itsestämme:
Olen Kassu ja rodultani olen venäjäinen. Olen kaksi vuotias ja minut on leikattu. Minut on ostettu kasvattajalta ja korvassani on tatuoinnit. Luonteeltani olen hieman arka ja pelokas mutta myös utelias. Turkkini on kauniin valkoinen ja pehmeä. Osaan ottaa rennosti ja lökötellä milloin missäkin. Tykkään silityksestä mutta syliin otto ei ole mun juttu. Saatan käväistä ohimennen sylissä mutta en siihen varsinaisesti halua jäädä. Olen erittäin perso herkuille, erityisesti yryit ja salaatit ovat herkkuani.
Olen Kiana ja olen sekarotuinen esteristeytyskani. Esteitä minulla ei ole siltikään hypätty. Minut on ostettu kasvattajalta ja tatuointi löytyy korvastani. Täytän ensi tammikuussa kaksi vuotta. Olen kova pomppimaan ja tutkimaan paikkoja. En juurikaan arastele paitsi vieraita ihmisiä aluksi. En viihdy sylissä yhtään, tykkään enemänkin tutkia paikkoja tai muuten vain hypellä. Kaikki eteeni osuvat sähköjohdot puren heti poikki ja matot ovat jokseenkin kiinnostavia purettavia kohteita. Syön vaihtelevasti herkkuja. Kaiken kaikkikaan emäntäni on sitä mieltä että sopisin parhaiten ulko- tai tallikaniksi mutta koska olemme Kassun kanssa niin tiiviisti tekemisissä, ei erottaminen olisi hyvä asia. Joko siis kumpikin ulokokaneiksi tai sisäkaneiksi.
Mukaan saa kaksi juomapulloa, loput ruuat ja heinät sekä purut, herkut ja muut syömiset, ruokakipot, häkkin, häkissä olevan mökin ja kaksi wc:tä plus ne mitkä unohtui tähän laittaa
Koska olemme perheellemme rakkaita ja tärkeitä lemmikkejä, emme anna heitä kiertopalkinnoksi. Aikuisen täytyy olla vastuussa, jos ostetaan lemmikiksi lapselle. Kertothan millainen koti teillä olisi tarjolla näille kaneille s.postitse.
Yhteydenottoa odottaen Kassu ja Kiana