Tase
Torin käyttäjä maaliskuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (5)
Päijät-Häme
Hollola, Hämeenkoski
Matkaoppaana rukous: Gerald W. Hughes
  • Matkaoppaana rukous: Gerald W. Hughes
5 €

Matkaoppaana rukous: Gerald W. Hughes

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 toukokuuta 19:51
Kunto: Hyvä
Kunto: Hyvä
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna. Lue lisää »
Lähetä
Tori-paketti
Lisätiedot
Hengellinen matka kohti tarkoitusta, viisautta ja voimaa.

Tulosten saavuttaminen vaatii ponnistelua. Näin on myös uskon alueella. Emme tunne Jumalan sanaa, ellemme näe vaivaa ja lue Raamattua. Emme kuule Jumalan ääntä, ellemme järjestä kiireittemme keskelle aikaa ollaksemme hänen seurassaan. Emme kasva kristittyinä emmekä löydä omaa kutsumustamme, ellemme vietä aikaa rukouksessa.

Gerard W. Hughesin kirja Matkaoppaana rukous rohkaisee ja opastaa meitä kaikkeen tuohon. Kirjan ensimmäinen osa keskittyy neuvomaan lähes kädestä pitäen polkuja rukoukseen, kuuntelemiseen ja Jumalan läsnäolon tiedostamiseen.

Skotlantilaissyntyinen jesuiitta, kirjailija ja kouluttaja Gerarg W. Hughes on hengellisen ohjauksen ja kilvoittelevan uskon asiantuntija. Tämän ei pidä antaa säikäyttää. Soveltamalla Paavalin ohjetta koetella kaikki, ja pitää se mikä hyvää on, kirjasta löytyy muillekin kuin katolilaisille valtava määrä uskonelämää ravitsevaa ja kristittynä kasvamiseen rohkaisevaa asiaa.

Julkaistu: 2008: Sivuja: 265, Kovakantinen, Ei merkintöjä