Huone1 Oy Yritys
Torin käyttäjä tammikuusta 2018
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Päijät-Häme
Hollola, Soramäki | Kartta
Moderni grillikatos
  • Moderni grillikatos
  • Moderni grillikatos
  • Moderni grillikatos
  • Moderni grillikatos
  • Moderni grillikatos
  • Moderni grillikatos
  • Kartta

Moderni grillikatos

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 6 elokuuta 09:16
Lisätiedot
VALMIS SIIRRETTÄVÄ RAKENNUS (tai tarvittaessa elementtikokonaisuuksina)

Rakennuksessa on puuverhoiltu teräsrunko, joka mahdollistaa suurienkin liukulasipintojen käytön ja takaa niiden toimivuuden säiden vaihteluista huolimatta. Rakennus on tarvittaessa siirreltävissä myöhemminkin.

Rakennuksen koko sekä liukulasien ja ikkunoiden sijoittelut sovitaan erikseen.

Sisäseinät ja -katto on kahteen kertaan maalarinvalkoiseksi maalattua sisäverhouspaneelia. Sisäkattoon voidaan jättää halutessanne kattovasat näkyviin.

Ulkoseinät ovat vaaleaksi pohjamaalattua ulkovuoripaneelia. Lattia on painekyllästettyä puuta. Lisätilauksena lattian saa myös lehtikuusilattiana. Kattomateriaalina on musta rullahuopakate ja reunapellit. Rakennuksen sokkelin väri on grafiitinharmaa.

Modernin tyylinen laadukas rakennus ryhdistää koko pihapiirin ilmeen. Se antaa upeat puitteet ulkoilma-elämälle. Rakennuksessa yhdistyvät KAUNEUS, KESTÄVYYS JA KÄYTETTÄVYYS. Siinä voi viettää luksusaikaansa rentoutuen joko kirjan kanssa kahden tai yhdessä hyvien ystävien seurassa.

Rakennus valmistetaan tehtaallamme ja toimitetaan valmiina rakennuksena asiakkaan tekemille perustuksille. Asiakkaalle jää vain perustusten teko ja ulkomaalaus. Perustuskuvat sisältyvät toimitukseen.

Nosturilla varustetulla kuljetusautolla tulee olla mahdollisuus päästä perustusten viereen (max 8 m). Muussa tapauksessa rakennus jätetään yhteisesti sovittuun paikkaan, josta asiakas hoitaa siirron perustuksille.

Rakennus voidaan toimittaa myös elementtikokonaisuuksina. Elementtitoimitus sisältää kuvalliset kokoamisohjeet ja tarvittaessa puhelinneuvonnan.

Seinät
- puuverhoiltu teräsrunko
- ulkoverhouspaneeli UTV120
- sisäverhouspaneeli STV 95, kahteen kertaan maalattu
- mallikohtaiset liukulasiseinät, karkaistu turvalasi 6 mm, korkeus 1900 mm
Ikkunat
- mallikohtaiset, yksilasiset kiinteät
Lattia
- lattialaudat painekyllästetty puu, lisätilauksena lehtikuusi
Katto
- musta rullahuopa ja reunapellit