Tarja Kaivolainen
Päijät-Häme
Asikkala, Vääksy Keskus
Mesikämmenentie 25 | Kartta
Okt reilulla harrastetilalla
  • Okt reilulla harrastetilalla
  • Okt reilulla harrastetilalla
  • Okt reilulla harrastetilalla
  • Kartta
178 000 €

Okt reilulla harrastetilalla

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 marraskuuta 10:04
Pinta-ala: 165 m² Huoneita: 5
Talotyyppi: Omakotitalo Rakennusvuosi: 1993
Maakunta: Päijät-Häme Alue: Vääksy Keskus
Kunta: Asikkala Osoite: Mesikämmenentie 25
Myydään omakotitalo kauniilta paikalta Aurinkovuoren kupeesta Asikkalan Vääksyssä. Rauhallinen omakotitaloalue haja-asutusalueella 24-tien puolella. Isohko, suurelta osin luonnontilainen, tontti 2500 neliötä. Pihassa kasvaa niin kanttarellit kuin mustikatkin. Tilaa on tehdä vaikka kasvimaa. Muutaman sadan metrin päässä menee valaistu pururata/latu-ura. Lenkit 3-7 km. 15 km valaisematon kuntoilulenkki haarautuu 7 km lenkiltä. Harjulta näkyy niin Vesijärvi kuin Päijännekin. Ja luonnonantimia mäessä piisaa.
Päärakennuksessa on 4mh+oh+k+saunaosasto+varastohuone+2vh ja noin 165 neliötä. Ulkorakennuksessa on 30 neliön huone ja 70 neliötä autotalleja (3 kpl), joten harrastustilaa piisaa.
Lämmityksenä suora sähkölämmitys, varaava takka ja ilmalämpöpumppu. Saunassa sekä puu- että sähkökiuas.
Kiinteistössä kunnallistekniikka.
Talon ulkonäköä ja pintoja voi halutessaan piristää uusilla tapeteilla ja maalilla. Kolmen lapsen ja kahden aikuisen jäljiltä elämisen jälkiä jäänyt.
Kaupoille (S ja K) ja Anianpellonkouluun (1-2 luokat ja eskari) ja päiväkotiin matkaa 4,5 km. Pienet koululaiset saa Anianpeltoon koulukyydin.
Pieniä kauppoja vanhassa keskustassa 3 km:n päässä. Pyörätie kotoa perille asti. Ylemmät luokat 3 km:n päässä uudessa Aurinkovuoren koulussa.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin