t, t & i
Torin käyttäjä lokakuusta 2016
Päijät-Häme
Lahti | Kartta
Pieni omakotitalo
  • Pieni omakotitalo
  • Kartta

Pieni omakotitalo

Ilmoitustyyppi: Halutaan vuokrata Ilmoitus jätetty: 13 lokakuuta 18:41
Talotyyppi: Omakotitalo Rakennusvuosi: -
Maakunta: Päijät-Häme Alue: -
Kunta: Lahti Osoite: -
Hei,

Etsin pientä omakotitaloa. Asuinneliöitä saisi olla mielellään vähintään n. 60 (tai enemmänkin etenkin jos säilytystilaa ei ole paljon). Sijaintitoiveena länsi-/etelä-Lahti tai Hollola, mutta tämä ei ole ehdoton vaatimus. Näiden lähialueiltakin voisin uuden kotini löytää. Perusmukavuudet tulisi olla, ja kohtalaisen hyväkuntoinen talo toivomuksena. Pihan ei tarvitse olla suuri, tärkeämpää että se olisi edes jossain määrin suojaisa, eikä naapureita aivan vieressä. Eli arvostan omaa rauhaa.

Talon tulisi olla vakituiseen asumiseen tarkoitettu. Ympärivuotiseen asumiseen soveltuva mökki käy, mutta oltava siis omakotitalon statuksella virallisissa rekistereissä.

Olen lähemmäs 4-kymppinen naishenkilö. Minulla on säännölliset, joskaan ei isot tulot, joten kerrottehan heti sähköpostivastauksessanne vuokran suuruuden sekä myös muista vuokran päälle tulevista asumiskustannuksista. Luottotietoni ovat kunnossa, ja aion pitää huolen että näin on myös jatkossa. Kotivakuutus löytyy. Olen eläinrakas ja minulla on tällä hetkellä kaksi kilttiä kissaa, jotka eivät ole ikinä tuhonneet paikkoja ja jotka ovat siistejä eläjiä siinä missä emäntänsäkin. Asukkaana olen rauhallinen, luotettava ja tunnollinen, eli en hankala vuokralainen (tai naapuri) ollenkaan. Toivon löytäväni kodin, jota ei olla altani heti myymässä, koska pidempiaikainen asuminen olisi ajatuksena.

Muutollani ei ole kiirettä, sillä asunnoton en ole - myöhemminkin vapautuvaa taloa kannattaa tarjota.

Otathan yhteyttä, jos uskot että sinulla voisi olla vuokrattavana etsimäni. Kiitos! :)