KAUPPA
Laspek Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (102)

Syrjäläntie 69
19110 Vierumäki
Koti ja asuminen, Rakennustarvikkeet ja työkalut
http://www.laspek.com

Pienjätevesipumppaamo
  • Pienjätevesipumppaamo
  • Pienjätevesipumppaamo
  • Pienjätevesipumppaamo
  • Pienjätevesipumppaamo
405 €

Pienjätevesipumppaamo

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 huhtikuuta 11:45
Lisätiedot
Grundfos Sololift 2 silppuava WC-1 ,

SOLOLIFT 2 WC-1, silppuava wc

Erinomainen silppuava-wc kotitalouksien tarpeisiin. Sololift silppuripumpun voi asentaa mihin tahansa viemärittömään tilaan,sillä se ei ole riippuvainen pääviemäriputkesta.

Sololift2 WC-1 on pienikokoinen, kompakti automaattinen wc-silppuri, yhdellä lisätuloliitännällä. Pienpumppaamo sopii jäteveden pumppaamiseen pesualtaasta ja vaakasuoralla liitännällä varustetusta WC:stä.

HINTA 430,00

Grundfos Sololift2 WC-3 pienpumppaamo


Grundfos Sololift WC-3 tarjoaa 3 lisätuloliitäntää. Se soveltuu kotitalouden jäteveden pumppaamiseen suihkusta, bidet-suihkusta, pesualtaasta sekä vaakasuoralla liitännällä varustetusta WC:stä.

HINTA 490,00

Grundfosin SOLOLIFT2 D-2 on pieni ja kompakti automaattinen pienpumppaamo, joka pystyy käsittelemään myös kiintoainepitoista jätevettä. SOLOLIFT2 C-2 ja D-2 on suunniteltu harmaan jäteveden pumppaukseen vesipisteistä, esim. käsienpesualtaat, kylpyammeet ja suihkukaapit. C-3-malli sopii myös hetkittäiseen kuuman veden poistamiseen esimerkiksi pesu- ja tiskikoneista ja keittiön tiskialtaista (maks. 90 °C, enintään 30 minuuttia). SOLOLIFT2-pumppaamo on suunniteltu ammattilaisten toiveita silmällä pitäen. Se on mahdollista huoltaa paikoillaan, ilman asennuksen purkamista. SOLOLIFT2:n moottori on mahdollista irrottaa huoltoluukun kautta, jolloin huoltotoimenpiteet onnistuvat käsiä likaamatta.

HINTA 405,00

Grundfos Sololift2 C-3 jätevesipumppaamo harmaille vesille

Sololift2 on uuden sukupolven pienpumppaamo kotitalouksien tarpeeseen. Se voidaan asentaa mihin tahansa viemärittömään tilaan , sillä se ei ole riippuvainen pääviemäriputkesta. Sololift2 C3 soveltuu harmaavesien pumppaamiseen 90'C lämpötilaan asti pyykinpesukoneesta, astianpesukoneesta, keittiöaltaasta, kylpyammeesta, suihkusta, bidt- suihkusta tai pesualtaasta. Tehokkaassa pumpussa on säädettävä käynnistystaso. Laite kestää jopa 30 minuutin ajan +90-asteista vettä.
Laite on helppo asentaa ja huoltaa, sillä tärkeät osat löytyvät säiliön ulkopuolelta. Itsepuhdistuva rakenne estää hajut sekä repijän ja säiliön liettymisen - enää ei siis tarvita voimakkaita kemikaaleja.
Repijän hyvä silppuamisteho varmistaa ettei poistoputki tukkeudu. Virrankulutus maks. 640 W.

HINTA 450,00