KAUPPA
Poreallas Lay-Z-Spa Bahamas Airjet
  • Poreallas Lay-Z-Spa Bahamas Airjet
  • Poreallas Lay-Z-Spa Bahamas Airjet
  • Poreallas Lay-Z-Spa Bahamas Airjet
  • Poreallas Lay-Z-Spa Bahamas Airjet
499 €

Poreallas Lay-Z-Spa Bahamas Airjet

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 maaliskuuta 15:20
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Osta suoraan verkkokaupastamme:
https://www.maceakauppa.fi/tuote/poreallas-lay-z-spa-bahamas-airjet/

Lay-Z-Spa Bahamas -allas on helppo ja nopea täyttää. Sen koko on 180 x 180 x 66 cm, tilavuus 669 litraa ja siinä on tilaa 2-4 aikuiselle. Pakkaus sisältää altaan osat, vettä suodattavan ja lämmittävän pumpun, altaan kannen, kemikaaliannostelijan, korjauspaikan ja ohjeet.

Lay-Z-Spa Bahamas -allas on kestävä ja varustettu erittäin monipuolisilla ominaisuuksilla. Allas sopii niin terassille, ulos tai sisätiloihin. Se on muodoltaan pyöreä, 669 litrainen ja kylpemään mahtuu kerrallaan 2-4 aikuista. Erittäin helppo ja nopea täyttää. Altaasta löytyy hieno AirJet Massage System -hierontajärjestelmä, jossa on yhteensä 120 hierontasuutinta tarjoamassa rentouttavan kylvyn. Hierontasuutinten vedenpaineen sekä virtauksen voi säätää juuri haluamakseen. Altaan 40 °C Rapid -lämmitysjärjestelmän avulla allasveden saa lämmitettyä nopeasti miellyttävään lämpötilaan. Altaan pohja on pehmeä, jossa on rentouttava istua. 3-kerroksinen DuraPlus-materiaali on erittäin kestävä ja tukeva rakenteinen. Päälliskangas tyylikästä, puun näköistä materiaalia.

Altaassa on oma energiansäästöjärjestelmä, jossa automaattinen ajastinkäyttöinen lämmitys ja integroitu vedensuodatusjärjestelmä pitää veden kirkkaana. Pumppua pystyy käyttämään ulkona -10 asteen ulkolämpötilaan asti ja sen jälkeen suositellaan pumpun siirtämistä sisätilaan. Lämmitysjärjestelmän pystyy ohjelmoimaan jopa 40 päivää etukäteen!

Ominaisuudet:
Altaan koko 180 x 180 x 66 cm
Tilavuus 669 litraa
Paino vedellä täytettynä 696 kg
Sisäläpimitta 130 cm
Lämpötila maksimissaan 40 astetta
Tehokkaassa AirJet-suutinjärjestelmässä 120 suutinta
Pumppu 2050W
Suodatinpumpun virtausnopeus 1325 litraa tunnissa
Lämmitysteho 1.52.0 astetta tunnissa
Ajastin
Allaspeite turvalukituksella
Taitettava ohjauspaneeli jossa mukiteline

Mukana kemiallinen annostelija ja 2 suodatinpatruunaa.