KAUPPA
Qulbix 12kW sähköpyörä
  • Qulbix 12kW sähköpyörä
  • Qulbix 12kW sähköpyörä
  • Qulbix 12kW sähköpyörä
  • Qulbix 12kW sähköpyörä
  • Qulbix 12kW sähköpyörä
  • Qulbix 12kW sähköpyörä
7 590€ 7 790€

Qulbix 12kW sähköpyörä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 12 lokakuuta 10:25
Kunto: Uusi
Tuumakoko: 26"
Lisätiedot
Qulbix Q140MD Core Race on Sloveniassa valmistettu erittäin tehokas ja laadukas 12kW sähköpyörä. Tehot helposti säädettävissä 20%-100% väliltä ja moottorin tehoa voi lisätä tai laskea juuri maastoon ja mieltymyksiin sopivalle tasolle suoraan lennosta. Huippunopeus 70km/t.

Qulbix Q140MD Core Racen uusi malli on 2-3 kiloa aiempaa kevyempi ja siinä on kontrolleri (moottorin ohjausyksikkö) rakennettu rungon sisään, mikä parantaa vedenkestävyyttä (IP67). Kontrolleri on myös uusi ja se antaa tehoa tasaisemmin ja hallittavammin kuin vanha malli. Uusi BMS (Battery Management System) mahdollistaa akun tilojen ja kaikkien kennostojen varaustilojen tarkkailun suoraan kännykästä. Uuden mallin esittely: https://www.youtube.com/watch?v=CRD_xI7KnuQ

Pyörässä on huippulaadukas ja monipuolinen Kanadassa valmistettu Cycle Analyst-ajotietokone, jonka avulla pystyy säätämään ja tarkkailemaan moottorin ja akun tehoja ja tiloja erittäin yksityiskohtaisesti.

72V 30Ah li-ion akku parhailla Samsungin kennoilla (2160Wh).

Ilman polkemista täydellä latauksella ajaa helposti yli 60km tai 40km / 1,5-3 tuntia enduroajoa riippuen kuskin painosta, maastosta ja kaasukäden herkkyydestä. Pienillä tehoilla ja lisäksi polkemalla range 120km!

Pyörä painaa vain hieman yli 50kg, joten se on erittäin ketterä käsitellä vaikeammassakin maastossa.

Pyörän voi helposti muuttaa huipputehokkaasta sähköpyörästä ultrakevyeksi sähköcrossiksi vaihtamalla polkimien tilalle jalkatapit ja pyöränsatulan tilalle motosatulan.

Pyörässä on vasemman käden peukalolla käytettävä tehokas, portaaton ja virtaa talteen ottava moottorijarru, jonka käyttö lataa akkua ja säästää jarrulevyjä ja -paloja.

Lue lisää verkkosivuiltamme www.litebike.fi tai valmistajan sivuilta www.qulbix.com

Täältä löytyy kokemuksia Qulbixista englanniksi: https://www.advrider.com/f/threads/any-exper...

Takuu rungolla 24kk, muulla tekniikalla 12kk, varaosat ja takuukorjaukset hoituvat kauttamme.

Qulbix Q140Md Core Race koeajettavissa Orimattilassa, tervetuloa!

Tämäkin pyörä Svea-osamaksulla ilman käsirahaa, helposti ja nopeasti alkaen 107,83 euroa kuukaudessa.

Tarvittaessa voimme kuljettaa tai lähettää pyörän suoraan kotiovellesi.

Soita ja kysy lisää.

Ajan pyörät löydät Lite Bike Storesta! Markkinoiden laadukkaimmat sähkömoottoripyörät, sähkömopot, sähköpyörät, sähköcrossit, sähköendurot, sähköskootterit, sähköpolkupyörät, sähkötrialit ja sähkömaastopyörät kaikki saman katon alta.

Hakusanat: sähkömoottoripyörä, sähkömopo, sähköpyörä, sähköcrossi, sähköenduro, sähköskootteri, sähkötrial, sähkömaastopyörä, sähköpolkupyörä, qulbix, electric motion, drill one, czem, silence, surron, sur ron, sur-ron, bhr, talaria