KAUPPA
LVInetti

Kaupan kaikki ilmoitukset (30)

Vesijärvenkatu 11 C 217
15140 Lahti
Koti ja asuminen, Rakennustarvikkeet ja työkalut
http://www.lvinetti.fi

RST-jakotukki lattialämmitykseen 5-os
135 €

RST-jakotukki lattialämmitykseen 5-os

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 marraskuuta 14:04
Lisätiedot
RST-JAKOTUKKI LATTIALÄMMITYKSEEN

RST-jakotukki Flooré on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen liitännät messingistä. Ruostumaton teräs on kestävä ja kevyt materiaali. Korroosion kesto on huomattavasti parempi, kuin esim. messinkisissä jakotukeissa. Jakotukki toimitetaan varustettuna virtausmittarilla, termostaattiventtiileillä, manuaalisella ilmanpoistimella, kannattimella, tulo ja menopuolen lämpömittareilla ja täyttö- / tyhjennysventtiilillä. Asennussyvyys on vain 76 mm, se on painoltaan kevyt, ja se sopii 5°C – 55° C välisiin jatkuviin käyttölämpötiloihin puhtaalla vedellä tai 50% glykoolisekoituksella.

Jakotukin tulopuoli on varustettu virtausmittarilla, jossa on integroitu säätöventtiili. Paluupuoli on varustettu termostaattiventtiileillä, joita voidaan hallita manuaalisesti, mutta on suositeltavaa asentaa niiden päälle toimilaite yksittäisen huoneen säädön aikaansaamiseksi.

Tukki toimitetaan aina määrämittaisena, ilman lohkojen välisiä liitoksia. Näin virtaus on parempi, kun sisäpinta on sileä ja suora. Jakotukin kätisyys on myös vaihdettavissa, sillä syöttöputket voidaan liittää joko tukin vasemmalle tai oikealle puolelle. Jakotukkeja on saatavana 2-12 lämmityspiirin määrämittaisina lohkoina.

Jakotukin rungot ovat yhden tuuman suuruisia, mikä varmistaa riittävän suuret virtausominaisuudet vaativiinkin kohteisiin. Jakotukki on varustettu huippulaadukkailla virtausmittareilla, joilla voidaan virtaama säätää todella tarkasti.

Jakotukki on varustettu säädettävillä kannakeilla, joten korkeutta voidaan säätää asennuksen helpoittamiseksi. Jakotukki voidaan asentaa siististi jakokaappiin tai suoraan seinälle.

LVINETTI - kaikki lattialämmitys- ja
LVI-tarvikkeet. Myös tukkumyynti .

RAHTI VAIN 8,90 € ! Yli 200€ tilaukset rahtivapaasti 0€ !
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja