KAUPPA
8 990 €

Silence S01 - 100km/t

Sähköskootteri 110km/t

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 12 lokakuuta 10:32
Kunto: Uusi
Lisätiedot
Silence S01: Huippunopeus 100km/t, kiihtyvyys 3,8 sekuntia 0-50km/t, range 133km, teho 7-9kW. Tässä on markkinoiden tehokkain ja laadukkain sähköskootteri!

Silence on Euroopan johtava sähköskoottereiden valmistaja. Kaikki Silencen skootterit valmistetaan alusta loppuun Silencen omalla tehtaalla Espanjassa, ja ne edustavat sekä laadussa, teknologiassa, että kestävyydessä skoottereiden ehdotonta huippua.

Nimensä mukaisesti Silencen S01 on takarenkaaseen sijoitetun moottorin ansiosta täysin äänetön ja Silencen edistyksellisen moottorin etuihin kuuluu myös se, että ajokokemus on silkin pehmeä ja tärinätön.

Silencen sähköskootterit ovat helppohuoltoisia, ja niiden käyttökustannukset ovat vain murto-osan bensaskoottereiden kustannuksista. Jos haluat liikkua miellyttävästi, nopeasti ja edullisesti, Silencen skootterit ovat tarkoitetut juuri sinulle.

Silence S01 skootterin iso 5,6kW akku riittää yhdellä latauksella jopa 133km ajoon, ja nerokkaan, patentoidun "Click-and-Go" järjestelmän ansiosta akku on näppärästi irrotettavissa. Sinun ei myöskään enää tarvitse kantaa painavia akkuja lataukseen, sillä Silencen akku liikkuu pyörien päällä aivan kuten tavallinen matkalaukku! Akun sisäänrakennetun laturin avulla voit ladata sitä missä tahansa tavallisen sähköpistokkeen kautta.

Myös skoottereiden akut on valmistettu Silencen omalla tehtaalla Barcelonassa, ja niissä käytetyt huippulaadukkaat lithium-kennostot ovat erittäin pitkäikäisiä ja kestäviä. Silencen kattava kokemus ajoneuvoistaan niin Postin, Poliisin ja kuriiripalveluiden täysipäiväisessä työkäytössä on todistanut akkujen äärimmäisen suorituskyvyn. Kun vuosia käytössä olleita akkuja testattiin, oli niiden suorituskyky edelleen lähes alkuperäisellä tasolla. Tuhannen latauskerran (tyhjästä täyteen) ja n. 120,000km ajon jälkeen akun kapasiteetti oli edelleen 97%. Tämä tarkoittaa sitä, että yhden akun käyttöikä voi olla jopa satojatuhansia kilometrejä. Näiden kilometrien aikana skootteri on maksanut itsensä takaisin jo lukuisia kertoja, ja kaiken lisäksi ilman päästöjä.

Silencen innovatiivisia akkuja pystyy käyttämään niihin liitettävän (myydään lisävarusteena) invertterin (700w) ansiosta myös varavirtalähteenä - missä ja milloin tahansa! Invertteri muuttaa tasavirtasähkön tavalliseksi 230v verkkovirraksi, jolloin siihen pystyy liittämään mitä tahansa normaaleja sähkölaitteita. Silencen akkua voit käyttää mm. tietokoneen ja puhelimen lataukseen, jääkaappiin, äänentoistoon, lämmitykseen, valaistukseen ja jopa ruoanlaittoon!

Silence S01 skootterin akku on sijoitettu mahdollisimman lähelle maata, minkä ansiosta pyörän painopiste on alhaalla ja skootterin käsittely on erittäin helppoa ja kevyttä. Näin myös satulan alle jää runsaasti tilaa tavaroiden kuljettamiseen. Lisävarusteena saatavan perälaukun avulla tavaroiden kuljettaminen helpottuu entisestään.

Pystyt kätevästi tarkkailemaan skootterin ja akun tietoja Silencen "My Silence" puhelinsovelluksella. Sovelluksen ansiosta käytössäsi on mm. avaimeton käynnistys, eikä sinun tarvitse enää pitää avaimia mukanasi. Avaimettoman käynnistyksen avulla voit myös helposti käyttää skootteria jaetusti esimerkiksi perheen jäsenten kesken. Minne tahansa skootteri on jätettykin, on se helppo paikallistaa sovelluksen avulla. Jokainen jolle sovelluksessa on annettu skootterin käyttöoikeus voi paikallistaa sen, ja ottaa sen näin helposti käyttöönsä. Oli skootterisi missä tahansa, pystyt siis sovelluksen avulla nähdä sen sijainnin, akun latauksen, jäljellä olevan ajomatkan ja säästämäsi CO2 jalanjäljen. Sovelluksen avulla pystyt myös suunnitella ja navigoida ajoreittisi kätevästi.

Ajoneuvoluokka: L3e-A1 (A1 kevytmoottoripyöräkortti)
Teho: 7-9kW
Kiihtyvyys: 0 - 50 km/t 3.8 sekuntia
Nopeus: 100km/t
Matkustajien määrä: 2
Paino ilman akkua: 111 kg
Renkaat edessä ja takana: 120 / 70-15 ja 140 / 70-14
Mitat: 2000mm x 705mm x 1313mm
Korkein sallittu kuorma: 282 kg
Valot: LED
Akun kapasiteetti: 5,6 kWh
Laturinteho: 600w - Akussa on sisäänrakennettu 55w lämmityselementti, joka nopeuttaa akun latausta kylmällä säällä
Latausaika: n. 6 tuntia
Ajotilat: City, Sport, ECO ja peruutus
Käyttölämpötila: -20c - +55c
Kantama: 133km
Takuu: Skootterilla 2 vuotta, akulla 3 vuotta

Lisävarusteet:

Korkeampi tuulisuoja 195e
5,6kWh vaihtoakku 2990e
47 litran perälaukku kiinnikkeineen 329e
Matalampi satula 179e

Silence S01 sähköskootteri koeajettavissa Orimattilassa, tervetuloa.

Tämäkin pyörä Svea-osamaksulla ilman käsirahaa, helposti ja nopeasti alkaen 104,69 euroa kuukaudessa.

Tarvittaessa voimme kuljettaa tai lähettää pyörän suoraan kotiovellesi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Lisää tietoa löytyy osoitteesta: www.litebike.fi, www.silenceuk.com tai www.silence.eco/en