jari
Torin käyttäjä heinäkuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Päijät-Häme
Lahti, Liipola
12 €

Sound Blaster X-FI Xtreme Audio Notebook

Myydään. Ilmoittaja: jari Ilmoitus jätetty 29 marraskuuta 13:54.
  • Sound Blaster X-FI Xtreme Audio Notebook
  • Kartta
Osasto: Komponentit Komponentti: Äänikortit
Sijainti: Päijät-Häme - Lahti, Liipola
Hinta: 12 €
Toimiva kortti läppäreille äänentoistoon.

Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Notebook herättää MP3-musiikkisi ja elokuvasi henkiin! Se on yhteensopiva uuden ExpressCard-korttipaikan kanssa ja on erinomainen valinta uusimpiin kannettaviin tietokoneisiin. Se hyödyntää palkintoja voittaneita X-Fi-teknologioita, kuten X-Fi Crystalizeria ja X-Fi CMSS-3D:tä, jotka parantavat äänentoiston yksityiskohtia, korjaavat MP3- ja DivX-pakkauksen aiheuttamia vahinkoja ja laajentavat stereoäänet upeiksi monikanavaääniksi jopa stereokuulokkeilla. Tässä ExpressCard-päivityksessä on analogiset ja digitaaliset liitännät sekä mahdollisuus 5.1/7.1 monikanavaisuuteen erillisen telakointimoduulin avulla.

* ExpressCard-yhteensopivuus takaa yhteensopivuuden uusimpien kannettavien tietokoneiden kanssa.
* X-Fi Crystalizer palauttaa äänentoiston yksityiskohdat ja laadun, jotka on menetetty tiedonpakkauksen yhteydessä parantaen MP3/WMA-musiikkia, streaming-ääntä ja -videota, TV- ja radiolähetyksiä sekä DivX- ja DVD-elokuvia.
* X-Fi CMSS-3D Headphone mahdollistaa uskomattoman monikanavaisen äänentoiston elokuvissa ja musiikissa stereokuulokkeilla.
* Lyömättömään DVD-elokuvien katseluun voit käyttää Cyberlink PowerDVD -ohjelmistoa DTS®- ja Dolby Digital®-EX-dekoodauksella. Pelaajan ympäröivään pelaamiseen kuulokkeilla voit käyttää EAX 4.0 -yhteensopivuutta.
* Korkealuokkaiset flexijack-liitännät tarjoavat laajan valikoiman liitäntävaihtoehtoja. Ulostulot: linja/kuuloke/optinen. Sisääntulot: linja/mikrofoni/optinen.

Postitus onnistuu.

Ilmoittaja on valmis postittamaan tuotteen