KonMake
Torin käyttäjä maaliskuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (125)
Päijät-Häme
Lahti, Kartano-Paavola
Topfield TF5100PVRc Masterpiece
  • Topfield TF5100PVRc Masterpiece
  • Topfield TF5100PVRc Masterpiece
  • Topfield TF5100PVRc Masterpiece
  • Topfield TF5100PVRc Masterpiece
  • Topfield TF5100PVRc Masterpiece
  • Topfield TF5100PVRc Masterpiece
44€ 50€

Topfield TF5100PVRc Masterpiece

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 24 helmikuuta 00:04
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun teet kaupat tuotteesta, sovi myyjän kanssa vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, kotiin vai Postin toimipisteeseen.
Lue lisää
Lisätiedot
Topfieldin suoraan käytöstä lähtevä tallentava digiboxi kaapeliin, ns. hifilevyinen(43cm) musta klassikko - Topfield TF5100PVRc Masterpiece. Jos nyt huonoja puolia hakee, niin boxi ei ole HD ja siitä ei löydy HDMI- porttia. Etupaneelia voisi/pitäisi vielä pyyhkiä jollain sopivalla aineella, jota ei ainakaan tähän hätään ollut, siinä on ikään kuin tahmeaa liimapintaa vrt. teipin tahmaa, ei lähtenyt ainakaan kostealla pyyhkien (Liuotin?), ei välttämättä maksa vaivaa, kun näkyy vain läheltä.

Niin laite kuin siisti "metallinen" kaukosäädin toimii moiteetta, oikeasti "kaken" etupinta on muuta kuin muovia ja arvokkaammanoloinenkin.

Boxin Pelit: ExBlock, Bomb Hexa & Bug Man.

Ref. http://www.edukas.fi/tuote.cfm/57/topfield_tf-5100pvrc_masterpiece

Lisäksi varaosana on mahdollisuus saada toinen 200 Gigan kovalevy telineineen, joka on tarvittaessa suhteellisen helppo vaihtaa. Myös toinen metallinen hifilevyinen kansi/kotelo portteineen löytyy. Kahdesta toimimattomasta laitteesta on tehty yksi hyvin toimiva. Toisen kovalevyn/Topfieldien kovalevyjä voi myydä myös erikseen, jos joku haluaa erikseen ostaa.
Ref. https://www.tori.fi/paijat-hame/Kovalevyja_3_5_80811829.htm

Myös suorakuvaputkisen 28" kuvaputkitelevision saa tarvittaessa matkaan, jos pitää tehdä "digitelkkari", jota ei hevillä varasteta, painaa nimittäin aikuisten oikeasti 42 kg. :) Hyvä retronurkka-TV edelleen, voi käytännössä vaikka pitää digiboxin alustana. https://www.tori.fi/paijat-hame/Panasonic_TX_28PK3F_76091068.htm Televisiota ei ainakaan postitellaa, hifilevyisen postittaminenkin on pari euroa kalliimpaa(yli 42 cm).

PS. on mahdollista myös vaihtaa "isompi" kovalevy laitteen sisään, ainakin 250 Gb: n Seagate, toisen Topfieldin kovalevy, on vielä vapaana.

PSS. myös Topfield TF5100PVRc HDMI (tai kaksi) löytyy ja on neuvoteltavissa, tässä vaiheessa en ole laittamassa omaa ilmoitusta.