KAUPPA
A & R Empresas Finland

Kaupan kaikki ilmoitukset (39)

Marjastentie 82
16730 Kutajärvi
Asunnot ja tontit, Ulkomaan asunnot
http://lomaespanjassa.com

550 €/vko

Villa Algar, pieni huvila Costa del Solilla

Osasto: Ulkomaan asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: 40 m² Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Frigiliana
Lisätiedot
HINNAT 550 - 1020 e/VKO AJANKOHDASTA RIIPPUEN!

Uusi huvila komeissa vuoristomaisemissa, 40 m2 + 160 m2 terassi, 4 makuupaikkaa, 1 kph, ilmastointi, grilli, uima-allas, Wi-Fi ym.

Villa Algar on vasta valmistunut huvila omassa rauhassaan todella komeissa vuoristomaisemissa lähellä Frigilianan kaupunkia. Tarvittaessa huvilasta ajaa nopeasti läheiseen Frigilianan kaupunkiin.

Huvilassa on peräti 160 m2 terassi, jonka kruununa on upea uima-allas (6 x 4 m). Terassilla on avoin auringonottoon sopiva osa, jossa on aurinkotuoleja, sekä katettu, varjoisa, kalustettu osa. Siellä on myös hieno grillausalue.

Huvilassa on tilaa 40 m2, mutta väljä sisustus ja avoin pohjaratkaisu saavat sen tuntumaan kokoistaan suuremmalta.

Villa Algarissa on suuri huone, joka muodostaa olohuoneen, ruokailutilan, makuutilan ja keittiön. Sen lisäksi on erillinen kylpyhuone.

Huoneessa on mukava vuodesohva (makuupaikka kahdelle), televisio ja tehokas ilmastointilaite, jolla voi tarvittaessa joko viilentää tai lämmittää huvilaa.

Huoneen toisessa päässä on ruokailutila neljälle, makuutila, jossa on parivuode ja avoin hyvin varusteltu keittiö. Keittiössä on esim. liesitaso, uuni, mikroaaltouuni, jää/pakastekaappi, astiasto ym.

Villa Algar on täydellinen lomaviettopaikka rauhaa rakastavalle pariskunnalle tai pienelle perheelle.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla