KAUPPA
A & R Empresas Finland

Kaupan kaikki ilmoitukset (40)

Marjastentie 82
16730 Kutajärvi
Asunnot ja tontit, Ulkomaan asunnot
http://lomaespanjassa.com

890 €/vko

Villa Andrea, upea huvila Costa del Solilla

Osasto: Ulkomaan asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: 180 m² Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Nerja
Lisätiedot
VUOKRA 890 e - 1750 e/vko AJANKOHDASTA RIIPPUEN. Vuokrattavissa 28.3.20 alkaen.

Suuri ja komea huvila upealla puutarhatontilla. 180 m2, 4 mh, 8 makuupaikkaa, 2 kph + 1 WC, ilmastointi, Wi-Fi, uima-allas, grilli ym.

Villa Andrea Sol on upea ja tilava huvila, joka sijaitsee maaseudulla lähellä Nerjan kaupunkia.

Sen laaja piha on hoidettu pikkutarkasti ja siellä on runsaasti erilaisia kasveja ja nurmikkoa. Pihalla on myös suuri uima-allas (9 x 4 m) aurinkotuoleineen, hieno grilli sekä turvallinen pysäköintipaikka usealle autolle.

Huvilassa on laaja katettu terassi sekä ylä- että alakerrassa. Yläkerran terassilta aukeavat hienot maisemat huvilaa ympäröivälle maaseudulle sekä merelle.

Korkelaatuisilla huonekaluilla sisustetussa huvilassa on tilaa 180 m2. Siellä on olohuone, neljä makuuhuonetta, keittiö, kaksi kylpyhuonetta ja erillinen WC.

Tyylikkäässä olohuoneessa on kolme mukavaa sohvaa, komea takka ja televisio, josta näkyy useita kansainvälisiä kanavia. Huoneen toisella reunalla on ruokailuryhmä, jossa on tilaa kahdeksalle ruokailijalle.

Tilavassa keittiössä on täydelliset varusteet. Esim. astianpesukone, liesitaso, uuni, jää/pakastekaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, pesukone, kuivausrumpu ym. Keittiössä on myös pieni ruokapöytä ja tuoleja.

Huvilan kaikki neljä makuuhuonetta ovat viihtyisiä ja tilavia. Päämakuuhuoneessa on parivuode ja oma kylpyhuone. Muissa makuuhuoneissa on erilliset vuoteet kahdelle. Kaikissa makuuhuoneissa on tilava vaatekomero ja tehokas ilmastointilaite, jolla voi tarvittaessa joko viilentää tai lämmittää huvilaa.

Kylpyhuoneista toisessa on amme ja toisessa suihkukaappi. Näiden lisäksi käytettävissä on myös erillinen WC.

Huvilassa on ilmainen internetyhteys.

Villa Andrea Sol on vaativan lomailijan unelmapaikka, johon tarvittaessa sopii majoittumaan suurikin perhe tai ryhmä.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla