KAUPPA
A & R Empresas Finland

Kaupan kaikki ilmoitukset (40)

Marjastentie 82
16730 Kutajärvi
Asunnot ja tontit, Ulkomaan asunnot
http://lomaespanjassa.com

925 €/vko

Villa Cortijillo, upea huvila Aurinkorannikolla

Osasto: Ulkomaan asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: 120 m² Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Nerja
Lisätiedot
HINTA 925-2250 e/vko AJANKOHDASTA RIIPPUEN.

Täydellisesti varusteltu luksushuvila lyhyen matkan päässä rannalta, 120 m2, 3 mh, 6 makuupaikkaa, 2 kph, Wi-Fi, ilmastointi, uima-allas, biljardipöytä, pingispöytä, grilli ym.

Villa Cortijillo on korkeatasoinen luksushuvila maaseudulla lyhyen matkan päässä rannalta ja kaupungin keskustasta.

Huvilassa on todella laaja piha, jossa voit nauttia lomastasi omassa rauhassasi. Pihalla voi pelata biljardia ja pingistä tai vain lepäillä aurinkotuoleissa lähes aina lämpimästi paistavan auringon alla todella suuren uima-altaan ääressä ja aina välillä vilvoitella altaan virkistävässä vedessä. Nälän yllättäessä hieno grillauspaikka uuneineen tarjoaa mahdollisuuden herkkujen valmistamiseen ja katettu terassi mukavan varjoisan ruokailupaikan.

Tyylikkäästi korkealaatuisilla huonekaluilla sisustetussa huvilassa on tilaa 120 m2. Siellä on olohuone, ruokailutila, kolme makuuhuonetta, keittiö ja kaksi kylpyhuonetta.

Viihtyisässä olohuoneessa on kaksi muhkeaa sohvaa, televisio, josta näkyy useita kansainvälisiä kanavia ja hieno takka. Olohuoneesta on uloskäynnit sekä katetulle terassille että uima-altaalle. Huoneen yhteydessä olevassa ruokailutilassa on tyylikäs ruokailuryhmä kuudelle henkilölle.

Keittiö on varusteltu täydellisesti. Sieltä löytyvät mm. astianpesukone, liesitaso, uuni, jää/pakastekaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ym. Keittiössä on myös ruokailuryhmä neljälle.

Makuuhuoneet ovat tilavia. Kahdessa niistä on parivuode ja yhdessä kaksi erillistä vuodetta. Kaiken kaikkiaan huvilassa on makuupaikkoja kuudelle aikuiselle ja lisäksi sänky vauvalle.

Olohuoneessa ja kaikissa makuuhuoneissa on tehokas ilmastointilaite, jolla voi joko viilentää tai lämmittää huonetta. Huvilan internetyhteys on käytössäsi veloituksetta.

Villa Cortijillo tarjoaa korkeatasoinen lomanviettopaikan ylellisyydestä nauttivalle perheelle.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla