KAUPPA
A & R Empresas Finland

Kaupan kaikki ilmoitukset (59)

Marjastentie 82
16730 Kutajärvi
Asunnot ja tontit, Ulkomaan asunnot
http://lomaespanjassa.com

650 €/vko

Villa Gamor, lomahuvila Costa del Solilla

Osasto: Ulkomaan asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: 95 m² Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Frigiliana
Lisätiedot
HINTA 650 - 1550 e/VKO AJANKOHDASTA RIIPPUEN!

Todella viehättävä huvila vuoriston rauhassa. Upeat maisemat. 95 m2, 3 mh, 6 makuupaikkaa, 3 kph, ilmastointi, Wi-Fi (kytketään pian), takka, uima-allas, grilli, ulkokeittiö ym.

Villa Gamor on erittäin viihtyisä huvila vuoristossa lähellä ikivanhaa Frigilianan kaupunkia. Sen pihalta ja terasseilta aukeavat upeat vuoristomaisemat.

Laaja, hyvin hoidettu piha tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen lähes aina lämpimästi paistavan auringon alla. Siellä on hieno uima-allas lepotuoleineen, aurinkosänky ja paljon kasveja. Pihalla on myös turvallinen pysäköintipaikka usealle autolle.

Jos aurinkoinen piha alkaa tuntua liian kuumalta, niin katettu, varjoisa terassi suojaa mukavasti paahteelta. Toisella terassilla on hieno grilli ja täydellinen ulkokeittiö, kaasuliesineen ja jääkaappeineen.

Villa Gamorissa on tilaa 95 m2. Siellä on suuri huone, joka toimii olohuoneena, ruokailuhuoneena ja keittiönä. Niiden lisäksi huvilassa on kolme makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta.

Olohuoneessa on mukava sohva ja nojatuoli, joissa voi rentoutua takkatulen äärellä televisiota katsellen. Ruokailuhuoneessa on paikat kahdeksalle ruokailijalle.

Avokeittiö on varustettu täydellisesti. Siellä on esim. liesitaso, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, jää/pakastekaappi, kahvin- ja vedenkeitin ym.

Kaikki makuhuoneet ovat tilavia. Yhdessä niistä on parivuode ja kahdessa muussa erilliset vuoteet. Yhteensä makuupaikkoja on kuudelle henkilölle ja voimme tarvittaessa vuokrata sängyn pienelle lapselle tai vauvalle.
Yhdessä kylpyhuoneista on amme, kahdessa muussa suihkut.

Olohuoneessa ja kaikissa makuuhuoneissa on ilmastointilaite, joten huvilassa on aina sopiva lämpötila.

Huvilassa ei ole tällä hetkellä internetyhteyttä, mutta se kytketään lähiaikoina.

Villa Gamor on täydellinen lomanviettopaikka rauhaa ja lepoa kaipaavalle perheelle tai pariskunnalle.