KAUPPA
A & R Empresas Finland

Kaupan kaikki ilmoitukset (39)

Marjastentie 82
16730 Kutajärvi
Asunnot ja tontit, Ulkomaan asunnot
http://lomaespanjassa.com

770 €/vko

Villa Hazilla, upea huvila Costa del Solilla

Osasto: Ulkomaan asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: 107 m² Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Frigiliana
Lisätiedot
HINTA 770 e/vko - 1640 e/vko AJANKOHDASTA RIIPPUEN.

Todella hieno ja viihtyisä huvila maaseudun rauhassa lähellä kaupunkia. Upea puutarha ja mahtavat maisemat. 107 m2, 2 mh, 4 makuupaikkaa, 2 kph, ilmastointi, Wi-Fi, uima-allas, grilli ym.

Villa Hazilla on erittäin korkeatasoinen ja tyylikkäästi sisustettu huvila maaseudulla lyhyen matkan päässä Frigilianan kaupungista.

Huvilassa on todella laaja piha, joka on sanalla sanoen upea! Siellä on valtava määrä erilaisia hyvin hoidettuja kasveja, useita terasseja, pieni "lampi", jossa on kultakaloja, kasvien varjostama pergola, jossa on ruokailuryhmä ja muurattu grilli ym. ym.
Kaiken huippuna on suuri uima-allas (9x4 m) lepotuoleineen. Pihalta ja terasseilta aukeavat panoraamamaiset vuoristo- ja merimaisemat.

Korkeatasoisin huonekaluin sisustetussa huvilassa on tilaa 107 m2. Siellä on olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö ja kaksi kylpyhuonetta.

Viihtyisä olohuone on suuri. Toisessa päässä huonetta on kaksi hienoa nahkasohvaa ja televisio, josta näkyy paikallisten kanavien lisäksi myös useita englanninkielisiä kanavia. Huoneessa on myös DVD- sekä CD-soitin.

Keittiöstä löytyvät kaikki tarvittavat varusteet, esim. astianpesukone, liesitaso, uuni, mikroaaltouuni, jää/pakastekaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ym.

Molemmat makuuhuoneet ovat viihtyisiä ja ne on sisutettu hyvällä maulla. Päämakuuhuone on todella tilava. Siellä on parivuode, oma kylpyhuone ja käynti terassille. Toisessa makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta, jotka voi laittaa joko vierekkäin kuten kuvissa tai erilleen toisistaan.
Huvilassa on myös sänky pienelle lapselle.

Olohuoneessa ja molemmissa makuuhuoneissa on ilmastointilaite, jolla voi tarvittaessa viilentää tai lämmittää huvilaa.

Huvilan internetyhteys on käytettävissä veloituksetta.

Villa Hazilla laajoinen puutarhoineen on paratiisi, jossa pariskunta tai pieni perhe viettää unelmiensa loman!
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla