KAUPPA
A & R Empresas Finland

Kaupan kaikki ilmoitukset (61)

Marjastentie 82
16730 Kutajärvi
Asunnot ja tontit, Ulkomaan asunnot
http://lomaespanjassa.com

870 €/vko

Villa Laura, upea huvila Costa del Solilla

Osasto: Ulkomaan asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: 130 m² Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Nerja
Lisätiedot
HINNAT 870 - 1895 e/VKO AJANKOHDASTA RIIPPUEN.

Erittäin korkeatasoinen huvila 200 m. rannalta, 130 m2, 4 mh, 8 makuupaikkaa, 2 kph, 1 WC, ilmastointi, Wi-Fi, uima-allas, biljardipöytä, pingispöytä, grilli ym.

Villa Laura on täydellisesti varustettu, korkeatasoinen huvila lyhyen kävelymatkan päässä rannalta. Kaupungin keskustaan on matkaa vain pari kilometriä.

Sen muurin suojassa olevalla pihalla on hieno 20 m2 uima-allas, joka tarjoaa mukavasti viilennystä lähes aina lämpimästi paistavan auringon alla. Välillä voit rentoutua altaan äärellä aurinkotuoleissa tai testata taitojasi biljardissa ja pingiksessä. Pihalla on myös grilli.

Tasokkaassa huvilassa on tilaa 130 m2. Se on sisustettu erittäin korkelaatuisin huonekaluin. Siellä on olohuone, ruokailutila, kolme makuuhuonetta, keittiö ja kaksi kylpyhuonetta sekä erillinen WC.

Viihtyisässä olohuoneessa on mukava kulmasohva, jossa voit rentoutua television kansainvälisiä kanavia katsellen. Siellä on myös hieno takka "viileiden talvi-iltojen" varalta. Olohuoneen yhteydessä on ruokailutila kuudelle sekä uloskäynti katetulle terassille.

Tilava keittiö on varustettu täydellisesti. Siellä on mm. astianpesukone, liesitaso, uuni, jää/pakastekaappi, mikroaaltouuni, täydellinen astiasto ym.

Makuuhuoneissa on yhteensä makuupaikkoja kahdeksalle henkilölle. Kahdessa makuuhuoneessa on parivuode ja yhdessä kaksi erillistä vuodetta. Kaikissa makuuhuoneissa on ns. ranskalainen parveke ja kolmessa niistä on ilmastointi.

Villa Laura on huvila, joka varmasti on riittävän korkealaatuinen vaativallekin lomailijalle. Se on lähellä rantaa ja myös kaupungin keskusta on kävelymatkan päässä, joten et välttämättä tarvitse autoa lomallasi.