KAUPPA
A & R Empresas Finland

Kaupan kaikki ilmoitukset (61)

Marjastentie 82
16730 Kutajärvi
Asunnot ja tontit, Ulkomaan asunnot
http://lomaespanjassa.com

795 €/vko

Villa Rocio, hieno huvila Aurinkorannikolla

Osasto: Ulkomaan asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: 100 m² Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Nerja
Lisätiedot
VUOKRATTAVISSA 2.11.19-15.3.20 VÄLISENÄ AIKANA HINTAAN 795 e/vko. KYSY PIDEMPIEN VUOKRAUSTEN HINTAA.

Hieno huvila maaseudulla kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. 100 m2, 2 mh, 4 makuupaikkaa, 2 kph, ilmastointi, Wi-Fi, uima-allas, grilli, pingispöytä, biljardipöytä ym.

Villa Rocio on täydellisesti varustettu viihtyisä huvila rauhallisella maaseudulla, mutta kaupungin keskustaan on matkaa vain muutama sata metriä.

Huvilan muurein ja portein suojattu piha tarjoaa upeat puitteet lomailuun. Laajalla pihalla on suuri turvallisuuden vuoksi aidalla muusta pihasta erotettu uima-allas (8 x 4 m), jonka äärellä lepotuoleissa voit nauttia alati paistavan auringon lämmöstä.

Mikäli kaipaat välillä liikuntaa, niin voit kokeilla taitojasi pingiksessä tai biljardissa. Pihalla on myös hieno katettu grillausalue sekä laaja terassi, jossa on ruokailuryhmä.

Villa Rociossa on tilaa 100 m2. Se on sisustettu perinteiseen paikalliseen tyyliin hyvälaatuisilla huonekaluilla. Huvilassa on olohuone, ruokailuhuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö ja kaksi kylpyhuonetta.

Olohuoneessa on kaksi mukavaa sohvaa ja televisio, josta näkyy useita kansainvälisiä kanavia. Mahdollisten viileiden "talvi-iltojen" varalta olohuoneessa on takka, jonka loimussa voit rentoutua ja antaa ajatusten levätä.

Olohuoneesta on komeilla pylväillä erotettu ruokailuhuone, jossa on tilaa kuudelle ruokailijalle.

Keittiö on lähiaikoina remontoitu kokonaan ja sieltä löytyy kaikki lomalla tarvittavat varusteet. Esim. astianpesukone, liesitaso, uuni, mikroaaltouuni, jää/pakastekaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ym.

Päämakuuhuoneessa on parivuode ja toisessa erilliset vuoteet.

Huvilassa on ilmainen internetyhteys ja sekä olohuoneessa että molemmissa makuuhuoneissa on ilmastointilaite, jolla voi tarpeen mukaan joko viilentää tai lämmittää huvilaa.

Villa Rocio on täydellinen lomailupaikka sinulle, jos arvostat maaseudun rauhaa, mutta haluat kuitenkin, että kaupungin kaupat ja ravintolat ovat kävelymatkan päässä.