KAUPPA
A & R Empresas Finland

Kaupan kaikki ilmoitukset (61)

Marjastentie 82
16730 Kutajärvi
Asunnot ja tontit, Ulkomaan asunnot
http://lomaespanjassa.com

680 €/vko

Villa Salares, huvila Costa del Solilla

Osasto: Ulkomaan asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: 100 m² Huoneita: -
Maa: Espanja Kaupunki: Nerja
Lisätiedot
HINNAT 680 - 1490 e/VKO AJANKOHDASTA RIIPPUEN.

Viehättävä, hyvin varusteltu huvila kävelymatkan päässä Nerjan kaupungista. 100 m2, 3 mh, 6 makuupaikkaa, 2 kph, ilmastointi, Wi-Fi, uima-allas, grilli ym.

Villa Salares on todella viehättävä ja poikkeuksellisen huolellisesti hoidettu huvila. Se sijaitsee vajaan kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta rauhallisella ja hyvin hoidetulla alueella.

Huvilan pihalla on runsaasti kasveja, laaja nurmikko, useita erilaisia oleskelualueita ja upea uima-allas aurinkotuoleineen. Pihalla on myös grilli sekä turvallinen pysäköintipaikka autolle.
Terassilta ja parvekkeelta on komeat maisemat vuoristoon ja merelle.

Korkealaatuisilla huonekaluilla sisustetussa huvilassa on tilaa 100 m2. Siellä on olohuone, ruokailutila, kolme makuuhuonetta ja keittiö sekä kaksi kylpyhuonetta.

Tilavan olohuoneen mukavissa sohvissa voit rentoutua takkatulen äärellä. Siellä on myös televisio, josta näkyy useita kansainvälisiä kanavia. Huoneen toisessa päässä on ruokailutila kuudelle henkilölle.

Keittiö on varustettu täydellisesti. Sieltä löytyy mm. astianpesukone, liesi, uuni, mikroaaltouuni, jää/pakastekaappi, pesukone, kahvinkeitin ym.

Viihtyisissä makuuhuoneissa yhdessä on parivuode, muissa erilliset vuoteet. Yhteensä makuupaikkoja on kuudelle henkilölle. Voimme myös vuokrata sängyn pienelle lapselle tai vauvalle.

Olohuoneessa ja kaikissa makuuhuoneissa on ilmastointilaite, jolla voi tarvittaessa joko viilentää tai lämmittää huvilaa.

Molemmissa kylpyhuoneissa on suihku.
Huvilassa on ilmainen internetyhteys.

Villa Salares ja sen piha muodostavat upean kokonaisuuden, joka täyttää vaativankin lomailijan tarpeet!