KAUPPA
Jukka Virtanen Myyntijohtaja 050 408 3663
Jouni Korhonen Myynti 044 326 0989
Jari Äikäs Myynti 050 348 1780
Yamaha F250 XCB V6
  • Yamaha F250 XCB V6
33 000 €

Yamaha F250 XCB V6

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 marraskuuta 10:58
Kunto: -
Lisätiedot
Hintaan lisätään kasaus- ja luovutushuoltokulut 1250eur.

Täysin uusi, suorituskykyinen ja innovatiivinen, 250 hevosvoimainen V6-perämoottori, jossa yhdistyvät linjakas XTO-muotoilu ja huipputason tekninen osaaminen. Tuloksena on verraton yhdistelmä alan uusinta tekniikkaa, monipuolista suorituskykyä ja erinomaista kiihtyvyyttä. Yamahan Premium-luokan 250 hevosvoimaisten V6-moottoreiden erikoisominaisuuksia ovat muun muassa digitaalinen DES-ohjaus (Digital Electric Steering), Yamahan ainutlaatuinen TotalTilt-toiminto, peruutusta tehostava TERE-pakojärjestelmä (Thrust Enhancing Reverse Exhaust) ja XTO-malliin perustuva teknologia. Digitaalinen DES-ohjaus nyt vakiovarusteena SBW-ohjauksella (Steer by Wire) varustetuissa 250 hv:n V6-moottoreissa. Ohjausta sujuvoittava DES-järjestelmä on saatavana lisävarusteena myös kaikkiin ilman SBW-ohjausta oleviin 250 hv:n V6-moottoreihin.

-Digitaalinen DES-ohjaus (Digital Electric Steering) on vakiona SBW-ohjauksella (Steer by Wire) varustetuissa moottoreissa.
-Huollettavuutta parantava sähköohjaus saatavana lisävarusteena moottoreille, joissa ei ole SBW-toimintoa (Steer by Wire).
-TotalTilt(TM)-toiminnon integroitu kippauksenrajoitin helpottaa kippausta ja tekee kuljetuksesta vaivatonta.
-Työntövoimaa parantava TERE-pakojärjestelmä lisää vääntöä peruutukseen ja tehostaa hallittavuutta hankalissa tilanteissa.
-Selkeä ja keveä muotoilu.
-Ensiluokkaiset moottorikiinnikkeet vähentävät tärinää ja tasoittavat ajoa.
-Tehokkaampi uudistettu alaosa: uudenmalliset osat parantavat toimivuutta ja kestävyyttä.
-Takuu 5 vuotta

Olemme Yamahan valtuutettu jälleenmyyjä sekä huoltoliike.

Katso kotisivuiltamme myös muut teholuokat:
https://venekauppa.com/fi/c/195/yamaha-peramoottorit

Meidän kauttamme myös edulliset rahoitusvaihtoehdot sekä Alandian venevakuutus helposti. Olemme täyden palvelun vene- ja koneliike: tarjoamme käyttöösi myös huolto- ja talvisäilytyspalvelut, varaosat sekä veneiden välitysmyyntipalvelun.

Vuosimalli 2023
Teho 250hv
- 4-tahti
- XL riki
- Bensiini